Rock, punk i metal en la 8a edició de l'Altimira Festival

Després de l'aturada per la pandèmia, el festival organitzat per Musikaos se celebrarà el 7 de maig

La música en directe seguirà sonant al Parc del Turonet amb el retorn de l'Altimira Festival. L'associació Musikaos impulsa l'esdevenimetn que arriba a la seva 8a edició i que tindrà lloc el dissabte 7 de maig a partir de les 17 h, amb un cartell de nous bandes de rock, punk rock i metal alternatiu.

 

Segon retorn del festival

La pandèmia va evitar que la 8a edició del festival se celebrés quan tocava: el maig de 2020. Musikaos tampoc el va poder fer el 2021 i ara, dos anys després de l'aturada forçada, l'Altimira Festival es recupera. Aquest serà el segon retorn del certamen, que es va deixar de fer l'any 2008 a causa dels efectes de la crisi econòmica i va tornar una dècada després, el 2018, amb la sisena edició. 

Nou bandes en directe

Musikaos continua reivindicant la música en directe a la ciutat, tal com feia més d'una dècada enrere, i proposa un festival amb nou grups que ballen entre el rock, el punk rock i el metal alternatiu. En l'edició d'aquest 2022 destaquen bandes amb experiència com Nueva Vulcano, la banda barcelonina que durant la pandèmia va treure 'Ensayo'. Pel que fa al gènere punk rock, estan convidades la banda The Capaces, liderada per Martillo. També, el quartet Blowfuse, abanderats del skate punk i amb un so que cada cop s'aproxima més als 90 com demostra el seu single 'Daily Ritual'.El festival inclou també bandes diferents entre elles com Yawners, la formació madrilenya liderada per Elena Nieto, que acaben d'incorporar a Montgrí de Cala Vento, per treure a la llum el seu segon single d'èxit, 'Calm Down'. També convida a Futuro Primitivo, un grup d'estil death metal hardcore integrat per exmembres de Vórtice, Cabestro i Uziel.

Completen els artistes del festival quatre bandes més: Último Rekurso, una de les bandes de referència en l'escena punk rock. Actuaran també els còmics Zarza, un duet de baix i bateria, Pangea, joves que han heretat del hardcore melòdic català, i Secondbest, un trio de power pop emotiu amb cançons curtes i directes al cor.

Cartell del 8è Altimira Festival.

Cartell del 8è Altimira Festival.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.