El Roser de Maig reviu l'esperit festiu de Cerdanyola

Cerdanyola tanca quatre dies de festa major del Roser de Maig

Cerdanyola del Vallès ha tancat els quatre dies de festa major on s'han tornat a viure moments festius després de més d'un any de pandèmia. El Roser de Maig 2021 s'ha caracteritzat per un programa limitat i adaptat a les cirscumstàncies de la pandèmia. 

 

Més info: FOTOS: Les millors imatges de la Festa Major del Roser de Maig

Divendres: Pregó, Mercat Modernista i primers concerts

César Ronquillo, Policia Local a Cerdanyola. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

César Ronquillo, Policia Local a Cerdanyola. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

"He tingut la sort de sobreviure i poder explicar-ho, però altres professionals es mereixen més reconeixements", deia César Ronquillo, Policia Local de Cerdanyola del Vallès i supervivent de la COVID-19, durant el seu pregó per la festa major del Roser de Maig 2021.

Ronquillo, de 59 anys, va passar 107 dies a l'UCI a causa de la Covid-19, que li va provocar un ictus cerebral, un infart i la necessitat d'una traqueotomia. Actualment es recupera de les seqüeles.

Més info: VÍDEO: Mira el pregó d'inici del Roser de Maig 2021

El tradicional Mercat Modernista va desplegar les seves paradetes al Parc del Turonet per complir amb la normativa sanitària vigent. El divendres 30 de maig també es va donar el tret de sortida a la part més musical de la Festa Major. Diversos concerts s’han repartit per la ciutat i, especialment al ZEM Fontetes, la música ha ressonat amb energia amb la Non Stop Band. També han encetat aquesta Festa Major Red Rocks U2 Tribute Band al Teatre Ateneu, Golconda als Jardins de ca n’Ortadó. 

 

Pluja, teatre i molta música en el segon dia de la Festa Major del Roser de Maig

Concert de Ribelles. Foto: Bernat Millet.

Concert de Josep María Ribelles. Foto: Bernat Millet.

 

La pluja va obligar a suspendre algunes activitats matinals del Roser de Maig de dissabte 1 de maig. El Concurs de pintura ràpida, la fira d'artistes i les visites als museus locals es van poder mantenir. Ja a la tarda, es van reprendre altres activitats com la visita teatralitzada a la Torre Vermella i els concerts de Cronopios a la ZEM Fontetes i de Josep Maria Ribelles a Ca n'Ortadò. 

Més info: FOTOS: Nit de concerts del Roser de Maig

Diumenge de festa major

Vermut musical amb Sin City. Foto: Bernat Millet.

Vermut musical amb Sin City. Foto: Bernat Millet.

La jornada del diumenge 2 de maig es va viure amb més normalitat i sense afectacions per la pluja. Més visites teatralitzades, teatre infantil a l'Ateneu, concerts... Un dels punts més concorreguts va ser la ZEM Fontetes amb el vermut musical heavy metal, amb actuació dels cerdanyolencs Batúcamela inclosa, i amb l'actuació de Pep Plaza al vespre. 

Al Teatre Ateneu també va sonar la música de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (ACMV) dirigida per Raúl Lacilla, que s'estrenava en el seu primer concert en directe. A més, a la Banda de l'AMCV s'hi ha tornat a unir la solista Carolina Alabau

Més info: FOTOS: Les imatges del diumenge de Roser de Maig

Dilluns familiar i juvenil

El dilluns festiu a Cerdanyola va començar a la ZEM Fontetes amb el concert d'Orelles de xocolata per al públic familiar amb cançons del pop clàssic i un toc d'humor per als més petits. Alhora, al camp de futbol el Casal de Joves Ca n'Altimira organitzava partits de Bubble Football. A la tarda també han fet activitats per a joves amb sessions d'Archery Tag.  

Al vespre, l'espectacle Tenors ha posat punt final a la Festa Major del Roser de Maig 2021 des del Teatre Ateneu. Només amb els primers minuts d'espectacle, ja arrencaven les rialles entre el públic, mesclant la música i l'humor. Així, s'acomiadava un Roser de Maig atípic però de molta diversió.