El taller de l'escultora Elisa Arimany obre portes al públic per primer cop

Les portes obertes al taller situat a Cerdanyola Ceràmica es faran el 20 de març a les 11 h i a les 12 h

El taller escultòric de l'artista Elisa Arimany obre les seves portes al públic en el marc de les activitats del Dia Internacional de la Dona. La visita del pròxim diumenge 20 de maig serà gratuïta i conduirà als visitants per l'espai de creació, durant més de tres dècades, d'una de les artistes de Cerdanyola amb més projecció internacional. 

Més info: PROGRAMACIÓ: Activitats del 8 de març 2022

Visita en dos torns

Les escultures rectilínies d'Elisa Arimany, forjades a base de metall, pedra o argila i paper, decoren alguns punts de la ciutat, com el "Monument a Europa" al Parc Tecnològic, el "Diàleg" a l'entrada del Museu d'Art de Cerdanyola o els plafons ceràmics del lateral de l'Ajuntament. La resta d'escultures de l'artista es conserven en el seu taller, a Cerdanyola Ceràmica, al Parc Tecnològic, que es podrà visitar per primer cop el 20 de març en dos torns, a les 11 h i a les 12 h. L'activitat és gratuïta, però a causa de l'aforament limitat cal fer inscripció prèvia en el MAC o trucant al 93 591 41 30.

L'empremta escultòrica d'Arimany és present a nivell internacional, destacant nombroses escultures públiques a Nova York i Miami, però també a FrançaHolanda Argentina.

Sobre Elisa Arimany

Elisa Arimany no va néixer a Cerdanyola, però sí és on va desenvolupar bona part de la seva carrera professional. Els seus inicis  van ser al laboratori del fabricant ceràmic Rosa Grès, on també va poder aplicar el sentit escultòric après a l'escola Massana i a l'Escola Industrial de Sabadell. A partir dels anys 80, Arimany se centra plenament en l'escultura i viatja arreu d'Europa i els Estats Units per deixar-hi bocins de la seva obra marcadament simbòlica però desvinculada de cap moviment avantguardista. Al desembre de 2021 es va editar un llibre-catàleg sobre Arimany i la seva obra. 

Més info: Cerdanyola presenta i homenatja l'obra d'Elisa Arimany, l'artista independent

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.