El teatre infantil, protagonista a Cerdanyola amb el FIT de Bambalina

Els dies 24, 25 i 26 de setembre se celebra la 12a edició del Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Bambalina

Ha arribat el dia. El Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Cerdanyola (FIT), organitzat per Bambalina, obre la 12a edició aquest divendres 24 de setembre al Teatre Ateneu amb l'obra 'Soc una nou' de Zum-Zum Teatre.

El festival s'allargarà durant el dissabte 25 i el diumenge 26 de setembre amb un total de 10 espectacles i tres espais d’actuacions i propostes de jocs i tallers. Les entrades es poden comprar al web de Bambalina: www.entrades.bambalina.cat.

Més info: Ramon Molins: “Riure està bé, però els nens també volen emocionar-se al teatre”

12a edició del FIT

El FIT va ajornar-se el passat 2020 a causa de les incerteses i problemàtiques derivades de la pandèmia. Per això, tot i que hauria de celebrar-se el tretzè festival de setembre de Bambalina, seguirà vigent en la seva dotzena edició.

La trobada de l’escena familiar apropa el gènere a la ciutat molt més enllà de les actuacions, ja que presenta també activitats complementàries com tallers i espais de joc itinerant. Alhora, col·labora amb restaurants i comerços locals per apropar-se a tota la ciutat a través del teixit comercial de la ciutat.

El certamen va néixer el 2005 de l’herència de la Mostra de Rialles, festival organitzat pels mateixos voluntaris amants de l’espectacle a Cerdanyola. Alterna anualment la seva celebració amb el MAC & XIC, que centra la programació en obres de petit format per als més menuts del municipi.

10 espectacles i jocs

Els espectacles es representaran en tres espais: el Teatre Ateneu, la plaça de l’Abat Oliba i el CEM Can Xarau. Totes les obres que formen el cartell del FIT oferiran dues sessions, ja sigui el mateix dia en horaris diferents o en dies diversos.

Entre els espectacles hi destaquen ‘Sóc una nou’ de Zum Zum Teatre. Es tracta d’una història que ha estat guardonat amb el premis FETÉN a millor direcció i millor interpretació coral. També serà innovadora la cúpula de 8 metres que la companyia Efímer Teatre instal·larà a la plaça de l’Abat Oliba, així com les propostes de jocs i tallers de la Fundació Catalonia, el taller de circ i els jocs tronats.

programació FIT 2021

Programació FIT 2021

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.