La tertúlia 'Parlem de Ciutadà Canalda' a la Biblioteca

L'última novel·la d'Isidre Grau, 'Ciutadà Canalda', es va presentar al març d'aquest any i està ambientada a Montcerdà, un poble fictici que recorda a Cerdanyola

Aquest dimecres 4 d'octubrfe tindrà lloc la tertúlia oberta sobre la novel·la d’Isidre Grau 'Ciutadà Canalda', amb assistència de l’autor. 

'Ciutadà Canalda' és la tercera novel·la de l'autor cerdanyolenc, Isidre Grau. L’obra està protagonitzada pel periodista Eloi Boada que rep l’encàrrec d’escriure la biografia del constructor Romà Canalda, un personatge feréstec i contradictori que recorda el protagonista de Ciutadà Kane d’Orson Welles.

A través de les converses que mantenen el periodista i l’entrevistat, coneixem la història de dos llocs mítics: el poble de Peguera, al Berguedà, on va néixer Canalda, i Montcerdà, on aquest acabarà esdevenint una figura rellevant. Montcerdà és un nou espai literari creat per Grau, com havia fet ja en altres obres, que suggereix als lectors similituds amb Cerdanyola.

Ciutadà Canalda es va publicar a mitjans de març i es va presentar a la nostra ciutat a finals d’aquell mateix mes. En aquella ocasió, l’escriptor cerdanyolenc va proposar als assistents de fer una trobada, passats uns mesos, per conversar sobre el llibre. La tertúlia serà moderada per Conxita Barbero, és oberta a tothom i no cal inscripció prèvia.

Més info: Isidre Grau s'endinsa en el poble fictici de Montcerdà en la seva nova novel·la, 'Ciutadà Canalda'

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.