La Cursa per Collserola tanca una setmana en què 8 mil persones han fet la Selectivitat a la UAB

També s'ha homenatjat als cerdanyolencs deportats a camps de concentració nazi i s'han conegut els diferents actes pel Dia Internacional per a l'Alliberament LGTBIQ+ el 28 de juny

La Cursa per Collserola ha tancat de la millor manera una setmana en què al voltant de 8.000 persones s'han examinat de la Selectivitat a la UAB. Durant la setmana també s'ha fet l'homenatge als cerdanyolencs que van ser deportats als camps de concentració nazi i s'han conegut quines seran les diferents activitats que es realitzaran durant el 28 de juny per a commemorar el Dia Internacional per a l'Alliberament LGTBIQ+ i a Cerdanyola.

 

Èxit de la 31a edició de la Cursa per Collserola

La 31a edició de la Cursa per Collserola, la segona que es fa en horari de vespre-nit després de l'èxit de l'any passat, ha tancat amb una gran participació el dissabte 10 de juny. Tant en la cursa curta com a la llarga, enguany s'han superat les marques de les edicions anteriors, establint nous rècords.

Més info: La Cursa per Collserola es consolida un any més amb una edició de rècords

 

8 mil persones fan la selectivitat a la UAB

Des del dimecres 7 de juny fins al divendres 9 de juny, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha acollit al voltant de 8.000 alumnes que faran les proves d’accés a la universitat (PAU). La universitat ha comptat amb 51 tribunals: 46 al campus de Bellaterra, tres al de Sabadell, un al de Sant Cugat i un altre al de Terrassa.

Més info: Al voltant de 8.000 persones fan la Selectivitat a la UAB

 

Homenatge als cerdanyolencs deportats a camps de concentració nazis

Cerdanyola ha homenatjat els cerdanyolencs víctimes del nazisme i deportats al camp de concentració de Mauthausen. De la mà de l'Amical de Mauthausen, l'Ajuntament i el Museu d'Història han fet una ofrena floral al monument dedicat als quatre veïns de Cerdanyola que van ser deportats pels nazis: Lluís Castells Roma, Amadeu Comas ComasMiguel García Ramos i Juan Gómez Asensio.

Més info: Cerdanyola homenatja els cerdanyolencs deportats a camps de concentració nazis

 

Les activitats del Dia Internacional per a l'Alliberament LGTBIQ+

El 28 de juny és el Dia Internacional per a l'Alliberament LGTBIQ+ i a Cerdanyola s'han organitzat diferents activitats per commemorar aquesta jornada impulsades des d'entitats i des de l'Ajuntament. Entre les activitats hi ha espectacles, concerts, un acte central reivindicatiu i altres propostes culturals.

Més info: Cerdanyola commemora amb diferents activitats el Dia Internacional per a l'Alliberament LGTBIQ+

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.