L'atur baixa a Cerdanyola per tercer mes consecutiu

actualment hi ha 2.278 cerdanyolencs sense feina

L'atur continua baixant a Cerdanyola del Vallès. El mes de novembre es va tancar amb 2.278 persones de la ciutat sense feina, tres menys que el mes anterior. Malgrat que la diferència és molt lleugera, les dades del Departament d'empresa i treball mostren que l'atur manté una tendència positiva.

Cerdanyola acumula tres mesos consecutius de baixada l'atur entre els cerdanyolencs i cerdanyolenques. Després de l'empitjorament de les dades al mes de juny, però després de la temporada d'estiu va arribar una millora de l'impacte de la desocupació que encara es manté.

La xifra actual també és més baixa que un any enrere. El novembre de 2021 hi havia 104 persones més sense feina. I el novembre de 2020 n'hi havia 881 més.

 

D'altra banda, i pel que fa al Vallès Occidental, el nombre de persones aturades s'ha reduit en 224, havent-hi un total de 46.071. Finalment, i pel que fa a Catalunya, l'atur per contra ha augmentat en 986 persones, passant de 347.996 a 348.982.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.