Els premis ADE Vallès reivindiquen i premien el talent femení un any més

La Presidenta Executiva de la firma Kreston Iberaudit, Mercè Martí Queralt, va ser el Premi Honorífic ADE

Els premis ADE Vallès han tornat després que el 2020 s'haguessin de suspendre per culpa de la pandèmia de la Covid-19. Així, aquests divendres, 26 de novembre, s'han entregat els guardons en una gala a la Masia Can Ametller on s'ha reivindicat el paper de la dona a l'empresa i com ha afectat la pandèmia també a aquest col·lectiu.

Més info: ADE Vallès celebrarà la gala de premis 2020-2021

"Som positives com a dones emprenedores. Hem sentit el valor de la solidaritat. Les xifres diuen que les dones ens hem emportat la pitjor part de la pandèmia, hem fet les feines domèstiques i som les que hem perdut més llocs de feina", ha explicat la presidenta d'ADE Vallès, Mónika Blasco.

En el mateix sentit s'ha manifestat l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla. "La COVID-19 ens ha descobert una crua realitat: les cures són fonamentals i no han estat mai ni reconegudes ni retribuïdes perquè les hem dut a terme les dones". En paral·lel, Ingla ha valorat el paper d'ADE Vallès com a organització de dones emprenedors. "L'any vinent ADE complirà 10 anys i ja ha aconseguit posicionar-se com una entitat de referència a l'hora d'alçar la veu per la normalització del paper de la dona en l'àmbit dels negocis", ha assenyalat.

Ingla (dreta)

Mireia Ingla ha entregat el premi Honorìfic a Mercè Martí Queral. FOTO: Localpres

 

Els premiats del 2020

La Presidenta Executiva de la firma Kreston Iberaudit a Espanya, Portugal i Andorra,  Mercè Martí Queralt, va merèixer el Premi Honorífic ADE. El Premi Home amb Valors ADE Vallès va recaure en el President Executiu ICSA GRUPO, Ernesto Poveda Pérez. Mentre que els Premis a la Constància i a la Creativitat s’han atorgat a les empresàries vallesanes, Teresa Baró Catafau, directora de Verbal no Verbal, i Gisela Llobet, Fundadora i CEO de Rekilibra. ADE Vallès lliura habitualment un cinquè guardó, el Premi Emprenedoria, patrocinat per Ambesten Consulting, que s’ha declarat desert.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.