El Fòrum de Cerdanyola Empresarial posa el focus en l'optimisme

El Cerdanyola Fòrum va comptar amb la conferència de Luca Lazzarini, responsable de Comunicació Comercial de Banc Mediolanum

L'associació Cerdanyola Empresarial ha celebrat una edició del Cerdanyola Fòrum centrada en l'optimisme davant la situació econòmica i empresarial actual. La trobada, que va tenir lloc el dimarts 29 de novembre a l'Hotel Campus de la UAB, va comptar amb la conferenció de Luca Lazzarini, responsable de Comunicació Comercial de Banc Mediolanum. 

Sota el títol de 'Razoptimisme – Com ser constructiu i optimista en temps de crisi,' Lazzarini va defensar una actitud positiva davant l’adversitat, posant nombrosos exemples de les bones notícies que passen al món i que queden amagades sota les males notícies. “Podem dir, com Obama, que aquesta és la millor època per viure de tota la història de la humanitat”, va apuntar, tot recomanant actituds positives que faran més fàcil la recerca d’oportunitats i solucions.

El president de Cerdanyola Empresarial, Jaume Maranges, va explicar la raó de convidar un conferenciant del perfil de Lazzarini: “Sortim d’una pandèmia i trobem un encariment general de la producció i una recessió que ens amenaça; necessitem aquest optimisme”. Per la seva banda, l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, va fer seves les paraules del ponent i va afirmar que “aquesta és l’actitud amb què treballem des del govern de la ciutat, amb una mirada positiva i propositiva”.

Jaume maranges, president de Cerdanyola Empresarial durant el Cerdanyola Fòrum. FOTO: Cedida

Jaume maranges, president de Cerdanyola Empresarial durant el Cerdanyola Fòrum. FOTO: Cedida

 

 

 

L'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, durant el Cerdanyola Fòrum de Cerdanyola Empresarial. FOTO: Cedida

L'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, durant el Cerdanyola Fòrum de Cerdanyola Empresarial. FOTO: Cedida

 

Beca Rotary

Durant el Cerdanyola Fòrum també es va fer el lliurament dels guardons de la Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria Jove, que enguany arribava a la desena edició.  El projecte Aerofybers ha estat el guanyador de la Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria Jove, que entreguen el Club Rotary i Cerdanyola Empresarial.

Més info: Un projecte de materials ecològics guanya la Beca Rotary a l’Emprenedoria Jove

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.