Global Technical Realty farà un nou Data Center a Cerdanyola

L'empresa, que forma part de la multinacional nord-americana KKR, ha comprat a Dcite una parcela al Parc de l'Alba

Global Technical Realty, empresa que forma part de la multinacional nord-americana KKR, ha comprat a Dcite una parcela al Parc de l'Alba per construir un centre de dades. 

Situat estratègicament al clúster de centres de dades principal de Barcelona, el Parc de l'Alba és un dels desenvolupaments tecnològics més grans de Catalunya. Com a punt d'accés al centre de dades al sud d'Europa, "el Parc de l'Alba té una connexió planificada amb l'estació d'aterratge del cable submarí i set transportistes diferents", segons explica la consultora JLL, que és qui va assessorar l'operació. 

En aquest sentit, Pepe Singla, soci de DCITE, va comentar: “La nostra plataforma està actualment molt activa i estem contents d'haver ajudat a Global Technical Realty amb aquest lloc totalment subministrat. El Parc de l’Alba ofereix l’oportunitat de formar part dels centres de coneixement més estratègics de Catalunya. Amb una excel·lent connectivitat local, nacional i internacional, aquest terreny té els requisits urbanístics, geotècnics i ambientals necessaris per acollir una nova instal·lació de centre de dades. El coneixement especialitzat del centre de dades de JLL i l'experiència dels equips internacionals i locals van ser fonamentals per a l'èxit d'aquesta transacció".

Tom Glover, cap de transaccions de centres de dades EMEA, JLL, va dir: "Estem encantats d'haver donat suport a Nilo Partners i ADEQUA Real Estate en aquesta venda estratègica. Els mercats secundaris de centres de dades són cada cop més buscats a tota la regió, i l'interès per aquesta terra il·lustra la demanda creixent d'ubicacions adequades que compleixin els criteris normatius i ambientals".

Per la seva banda, Hamish Smith, director de Data Center Capital Markets EMEA, JLL, va afegir: " Aquest terreny ofereix l'oportunitat única de situar-se estratègicament en un centre tecnològic emergent".

D'aquesta manera, Global Technical Realty, s'afageix al data center ja anunciat per Panattoni, que també construirà al Parc de l'Alba.

Més info: La multinacional Panattoni construirà a Cerdanyola el Data Center més gran de Catalunya

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.