L'Incasòl ven una parcel·la del Parc de l'Alba per 2,4 milions d'euros a una multinacional italiana

L'empresa Came Parkare preveu traslladar més de 140 treballadors que provenen d'altres centres de la mateixa companyia

L'Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha venut a l'empresa Came Parkare una parcel·la de 2.596,53 m2 al Parc de l'Alba de Cerdanyola per un total de 2.440.738,20 euros (sense IVA). La parcel·la forma part dels terrenys inclosos dins el Parc de la Ciència i la Tecnologia, que preveu la instal·lació d'activitat industrial i oficines relacionades amb la ciència i la tecnologia.

L'empresa Came Parkare Group, S.L, que forma part de la multinacional italiana CAME, està especialitzada en la fabricació i comercialització de sistemes d'aparcament. A més, els últims anys ha intensificat la seva activitat en I+Di, enfocant-se en el desenvolupament de solucions innovadores pels aparcaments i la millora de la mobilitat urbana sostenible.

El centre que obriran al Parc de l'Alba serà un espai de desenvolupament en el qual l'empresa concentrarà tota l'activitat de disseny de nous equipaments i software, així com el servei d'atenció al client i comercialització associats als seus nous productes. L'empresa preveu traslladar més de 140 treballadors que provenen d'altres centres de la mateixa empresa. Actualment, l'empresa té dues seus a l'estat espanyol, una a Montcada i Reixac i una altra a Coslada (Madrid).

Amb aquesta operació, el Grup CAME confirma la decisió estratègica de seguir invertint a Catalunya i, a través de CAME Parkare Group SL, establir en el Parc de l'Alba la seva seu tecnològica.

 

El Parc de l'Alba com a hub de la ciència i la tecnologia

La parcel·la venuda, que té una edificabilitat de 5.193,06 m2 de sostre, està situada a l'avinguda de la Ciència i envoltada d'altres parcel·les amb usos relacionats amb la ciència i la tecnologia, continuant així amb la voluntat de diversos actors polítics i econòmics de crear un hub d'aquest sector al Parc de l'Alba. 

Tres de les parcel·les adjacents estan disponibles i són propietat de l'INCASÒL. A l'altra banda de l'avinguda es troben les tres parcel·les propietat d'Alba on s'instal·larà el centre de producció de xips Innofab.

Més info: La futura planta de xips de Catalunya obrirà a Cerdanyola al 2026

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.