L'inici de la campanya electoral marca l'actualitat política de la setmana a Cerdanyola

Durant la setmana també s'han conegut els guanyadors dels Premis Literaris 2023 i s'ha aixecat l'acampada de la UAB

Aquesta setmana els diferents partits polítics de Cerdanyola del Vallès han engegat les seves campanyes electorals de cara a les Eleccions Municipals del 28 de maig. També s'han conegut els guanyadors dels Premis Literaris 2023 i el col·lectiu End Fossil ha aixecat l'acampada a la UAB, que es mantenia des del 2 de maig a la Plaça Cívica. Aquest cap de setmana, a més, segueixen les activitats de la Festa Major del Roser de Maig. 

 

Arrenca la campanya elecatoral

Més info: Arrenca la campanya electoral de les eleccions municipals 2023

 

El passat divendres 12 de maig va començar la campanya electoral de les eleccions municipals 2023 a Cerdanyola del Vallès i a la resta de municipis. Així, Cerdanyola es va llevar amb cartells dels candidats i candidates penjats per tota la ciutat. Durant la matinada de dijous a divendres, alguns partits van sortir al carrer per fer la penjada de cartells als diferents barris de la ciutat. 

 

Els guanyadors dels Premis Literaris 2023

Més info: Els Premis Literaris de Cerdanyola 2023 ja tenen guanyadors

 

Eduard RoureAlexandre Planas i Mireia Mejías han guanyat els premis de novel·la, poesia i narrativa breu, respectivament, en el marc dels Premis Literaris de Cerdanyola 2023. L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona són els organitzadors del certamen i van lliurar els gaurdons en un acte celebrat el dijous 11 de maig a la UAB.

 

S'aixeca l'acampada del col·lectiu End Fossil a la UAB

Més info: End Fossil aixeca l'acampada a la UAB després d'acordar una assignatura sobre crisi ecosocial

 

El col·lectiu End Fossil Barcelona ha decidit aixecar l'acampada que des del 2 de maig manté a la plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona. La decisió, efectiva des del dimarts 8 de maig, va arribar després dels acords amb el centre vinculats a la sensibilització en contra de la generació de residus fòssils, entre els quals hi destaca la creació d'una assignatura específica centrada en la crisi ecosocial.

 

Continuen les activitats del Roser de Maig 

Més info: Continuen les activitats del programa del Roser de Maig de Cerdanyola 2023

 

Els dies grans de la Festa Major del Roser de Maig 2023 han acabat, però el programa d'activitats continua durant les pròximes setmanes. Aquest cap de setmana destaquen l'Estimbada, la Noche del Cante Jondo i el Festival Altimira

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.