El govern restringeix l'activitat agrícola, l'oci i les acampades a Cerdanyola

Es demana extremar les precaucions per risc d'incendis molt virulents

El Govern de la Generalitat ha cancel·lat aquest dimecres les acampades i rutes del lleure juvenil, ha suspès les activitats esportives en el medi natural i també l'activitat agrícola amb maquinària, a excepció de la recollida de fruita, entre les 10.00 i les 20.00 hores en 279 municipis de 24 comarques pel risc d'incendi. Entre aquests municipis es troba Cerdanyola del Vallès.

En aquests, en risc 3 del Pla Alfa, també s'ha suspès el transport en zona forestal i els treballs en línies elèctriques no essencials, així com el manteniment i les obres en infraestructures i vies, exceptuant el que indiqui el Servei Català de Trànsit.

Tampoc es podrà accedir amb mitjans motoritzats al medi natural, a excepció dels residents i treballs inajornables. Les mesures estaran vigents 5 dies a partir de la publicació de la resolució, prevista per aquest dia 11 al vespre.

Des de Protecció Civil recorden que cal extremar les precaucions durant l'onada de calor per evitar cap incendi, ja que a causa de la sequera i les altes temperatures, es podria propagar de forma molt ràpida i virulenta.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.