Nova onada de calor a Cerdanyola per sobre dels 37 graus

El Meteocat alerta de calor intensa entre el 18 i el 19 de juliol

Cerdanyola del Vallès i el conjunt de Catalunya viuran una nova onada de calor a partir del dimarts 18 de juliol. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de calor intensa entre el 18 i el 19 de juliol. L'Aemet indica que es podria arribar als 39ºC a la ciutat.

Més info: Consells preventius davant la calor d'aquest dies

El Meteocat alerta de perill alt de calor durant tot el dimarts 18 a partir de les 6 h del matí. La predicció de dimarts indica que ja durant el matí se superaran els 30 ºC i es podrien superar temperatures de 37 ºC a partir del migdia. Es preveu que les temperatures no comencin a baixar fins les 19 h del vespre.

Dimecres es mantindrien les temperatures superiors als 30 ºC, amb màximes de fins a 36 ºC.

mapa onada calor juliol
 

Com passar l'onada de calor a Cerdanyola

Piscines municipals descobertes

Cerdanyola compta amb tres piscines municipals descobertes: TuronetMontflorit i Bosc Tancat. Els tres espais ja reben visitants i estaran oberts fins al setembre. Les tres piscines ofereixen diferents tipus d’abonaments i entrades, obren de dilluns a diumenge cada matí i cada tarda.

Més info: Horaris i preus de les piscines municipals de Cerdanyola

Jocs d'aigua

Els jocs d'aigua del Parc Cordelles estaran oberts cada dia entre les 10 i les 20 h. 

Visita als museus 

Protecció Civil recomana mantenir-se en espais climatitzats durant les hores de calor. Els museus de la ciutat poden ser una opció per reffrescar-se alhora que es fa una visita cultural El Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) i el Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver estaran oberts durant els mesos de juliol i agost. Els visitants podran veure les exposicions temporals i permanents. 

Horari de Ca n'Oliver:
- Dimecres, dijous i divendres de 17 a 20 h
- Dissabtes d'11 a 14.30 i de 16.30 a 20 h
- Diumenges i festius de 10.30 a 14.30 h

Horari del Museu d'Art:
- Dimarts a dissabte de 17.30 a 20.30 h
- Diumenges i festius d'11 a 14 h

Biblioteca Central

La Biblioteca Central també és un espai climatitzat. Està oberta fins al 31 de juliol, i tornarà a rebre visites el 21 d’agost. L’horari serà: dilluns, dimarts i dijous de 15.30 a 20.30 h; dimecres de 10 a 14 h i de 15.30 a 20.30 h; i divendres de 10 a 14 h.

La biblioteca cerdanyolenca se suma aquest estiu a la campanya ‘Un estiu lector’, dirigida a infants i joves que ja han acabat l’escola i han començat les vacances.

Centres cívics

Els Centres Cívics dels diferents barris del municipi també compten amb espais climatitzats per passar els dies de calor a prop de casa: C.C. Serraparera i C.C. Fontetes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.