Mor Gabriel Escursell, fotògraf de Cerdanyola durant més de 50 anys

La vetlla es farà al tanatori de Cerdanyola el dimecres 10 de juliol, a partir de les 9 h i el funeral serà a les 16 h del mateix dimecres a l’església de Sant Martí

Un dels fotògrafs més importants de la història de Cerdanyola, Gabriel Escursell, ha mort aquesta matinada del 9 de juliol als 88 anys. Tal com ha avançat Cerdanyola.info i ha confirmat el TOT Cerdanyola, la seva vetlla es farà al tanatori de Cerdanyola a partir del dimecres 10 de juliol, a les 9 hores. El funeral per acomiadar al fotògraf es farà a les 16 h del mateix dimecres a l’església de Sant Martí. L'enterrament s'oficiarà al cementiri de Ripollet, la seva vila natal. 

Gabriel Escursell va néixer el 14 de febrer de 1936 a Ripollet i, juntament, amb el seu germà Francesc va començar a fotografiar quan tenia 14 anys. Gabriel escursell va ser un dels fotògrafs més actius de l'Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (Afocer) i l’autor de diverses fotografies del TOT Cerdanyola de finals dels 80.

Al llarg de 50 anys, Escursell va ser una de les figures de referència a Cerdanyola. Al 2022 va rebre el pin d'or d'Afocer en reconeixement a la seva carrera. 

Més info: Llàgrimes i agraïments en l'homenatge al fotògraf Gabriel Escursell

La mateixa Afocer ha emès un comunicat lamentant la mort del fotògraf i remarcant la gran tasca que va fer Escursell per a Cerdanyola. "La seva passió per la fotografia i el seu compromís amb la comunitat han deixat una empremta indeleble en tots nosaltres. Gabriel va ser un testimoni privilegiat del creixement de Cerdanyola, i el seu treball ens permetrà recordar i valorar el nostre passat per sempre", diuen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AFOCER (@afocer)

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.