L'aprovació definitiva del pressupost per a 2021 es vota en un ple extraordinari

El ple extraordinari se celebra aquest divendres 12 de febrer a les 14h

Aquest divendres 12 de febrer, a les 14 h, el ple municipal de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès decidirà si aprova definitivament el pressupost municipal de l'any 2021. El pressupost determina les inversions de la ciutat en els pròxims dotze mesos.

El desembre de 2020, la proposta de pressupost del govern local va passar la primera aprovació amb el vot a favor del PSC, Junts per Cerdanyola i PP, però Ciutadans i En Comú Podem (ECP) van facilitar l'aprovació abstenint-se. Els dos partits que van votar en contra són Esquerra Republicana (ERC) i Guanyem Cerdanyola.

 

Pressupost de 65 milions d'euros

La proposta final del pressupost que planteja el govern augmenta en més d'un milió d'euros respecte a la proposta del mes de desembre. En concret, es planteja un pressupost de 65.220.645 euros. Entre les inversions previstes per l'any vinent hi ha actuacions en instal·lacions esportives, reurbanització d'alguns barris i la recuperació d'edificis municipals, entre altres.

Aquest augment, tal com indica el govern, arriba a conseqüència que l'import dels lliuraments "a compte de la Participació en els tributs de l'Estat per a l'any 2021" és superior a l'import que consta en la versió del pressupost aprovada al desembre. Així, han adaptat el nou pressupost a aquest augment dels ingressos.

Més info: Llum verda a la primera aprovació dels pressupostos municipals de 2021

Al·legacions dels partits i sindicats

Després de l'aprovació inicial de desembre de 2020, es va obrir un període per presentar al·legacions. En el ple extraordinari d'aquest divendres 12 de febrer es votarà la proposta del govern d'estimar parcialment les al·legacions del sindicat Comissions Obreres (CCOO) i del grup municipal d'Esquerra Republicana. Alhora, plantegen desestimar les al·legacions dels grups municipals de Guanyem Cerdanyola i En Comú Podem.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.