Ciutadans insta al govern local a treballar ja en un nou contracte de servei de neteja

La formació local denuncia que Cerdanyola "continua tenint un contracte antiquat i desfasat que no respon a les necessitats dels ciutadans"

La portaveu de la formació local de Ciutadans, Sonia Rodríguez, sol·licita al govern municipal que "es posi a treballar ja en el nou contracte de servei de neteja" de Cerdanyola i al que, segons defensa, "ja s'arriba tard". 

Rodríguez, mitjançant el comunicat, recorda que és en aquest mandat en el qual han de redactar-se les bases d'aquest nou contracte i en el qual "sempre s'ha explicat que una de les grans prioritats de Cerdanyola és tenir un servei de neteja eficaç". 

La portaveu taronja ha explicat que el contracte deixa d'estar en vigor a finals d'aquest any però que, "fruit de la irresponsabilitat del govern anterior i d'aquest caldrà prorrogar dos anys més". Rodríguez afirma que "això fa que es continuï tenint un contracte antiquat i desfasat que no respon a les necessitats dels ciutadans". 

Des de Ciutadans s'insisteix que després de la finalització de la pròrroga de dos anys "s'ha de treballar per un nou contracte que reculli totes les millores necessàries". D'entre les principals propostes de la formació s'hi troben "realitzar una auditoria econòmica i tècnica amb l'objectiu de conèixer l'estat real de la situació, punts de concentració de brutícia i maneres de poder millorar el servei".

Això "ha de servir de base perquè es millorin les freqüències de pas dels camions de neteja i es revisin recorreguts per a no deixar espais sense netejar". Sobre aquest tema, "ha de ser prioritària l'aplicació de la normativa europea que entrarà en vigor, especialment en matèria de foment del reciclatge i medi ambient", conclou.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.