Ciutadans també pacta l'aprovació dels pressupostos amb el govern del PSC

Els pressupostos es debatran el dijous 17 al ple municipal

Després que, el dimecres 15 de desembre, el govern del PSC i Junts per Cerdanyola anunciessin que han arribat a un acord per aprovar els pressupostos, Ciutadans també ha anunciat un pacte amb el govenr loca. Així, el govern també inclourà mesures proposades per la formació taronja, la qual facilitarà l'aprovació del pla pressupostari per a 2021. 

Més info: El govern del PSC i Junts per Cerdanyola arriben a un acord de suport als pressupostos municipals

En un comunicat, Ciutadans explica que tant ells com el PSC remarquen que aquest acord s'assoleix "pensant en les necessitats actuals de la ciutadania, especialment en el moment actual de pandèmia, amb la conseqüent situació econòmica que travessa Catalunya". 

Les dues parts han pactat aprovar una dotació pressupostaria "amb l'objectiu d'incrementar el suport econòmic de les famílies, modifcant les bases d'aquests ajuts per augmentar el nombre de beneficiaris que els poden rebre i així ajudar a pagament de tributs com l'IBI i el Tribut Metropolità", expliquen des de Ciutadans.

A més s'incorpora un acord de mesures per millorar la velocitat en les concessions dels ajuts de la Covid-19, desenvolupar el Pla d'Habitatge Municipal, modernitzar els parcs i adaptar-los a la diversitat funcional habilitant zones d'ombra en èpoques estivals i zones de màquines per a exercici exterior, realitzar un pla de millora dels polígons industrials amb dotació de 200.000 euros el 2021 i de 100.000 euros pels anys 2022 y 2023

Ciutadans destaca el compromís dels dos partits per realitzar un "control del cumpliment trimestral dels acords als quals han arribat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.