David González repetirà com a diputat al Parlament

El portaveu del PSC a Cerdanyola era el número 23 a la llista dels socialistes per Barcelona

El portaveu del Partit Socialista de Catalunya (PSC) a Cerdanyola i regidor de Cultura a l'Ajuntament, David González, tornarà a ser diputat al Parlament de Catalunya després de les eleccions del 12 de maig. El cerdanyolenc era el número 23 a la llista dels socialistes per la circumscripció de Barcelona, i n'han entrat fins a 28 del seu partit. El PSC ha guanyat les eleccions a Catalunya i tindran 42 diputats al Parlament.

Més info: Clara victòria del PSC a Cerdanyola, que guanya també les eleccions al Parlament

González ja va ser diputat al Parlament de Catalunya en l'anterior legislatura (2021-2024), convertint-se en el primer diputat cerdanyolenc del PSC. En declaracions a la premsa, el portaveu del PSC va explicar que "és molt útil tenir un representant cerdanyolenc al Parlament" i assegurava que "a l'anterior legislatura ens ha donat la possibilitat de treballar propostes de l'àmbit educatiu, sanitari o de mobilitat que afecten exclusivament a Cerdanyola".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.