ERC i Guanyem critiquen la manca de propostes del govern al ple municipal

El ple municipal se celebra aquest dijous 28 de gener a les 17 h

Els grups municipals d'Esquerra Republicana (ERC) i Guanyem Cerdanyola han fet pública la seva crítica a la manca de propostes del govern en l'ordre del dia del ple municipal del ems de gener, que té lloc aquesta tarda.

Més info: El ple debatrà sobre les accions a emprendre davant els reiterats talls de llum a la ciutat

ERC considera "inacceptable que el ple ordinari de gener arribi sense cap tema de fons per a decidir. Els únics punts de l’ordre del dia són de mer tràmit com donar compte de les resolucions d’alcaldia o la personació de l’Ajuntament en dos procediments judicials". En aquest sentit, ERC destaca els temes que consideren urgents per tractar-se alplenari: l'àmbit del treball i l'empresa, l'habitatge, els contractes del Parc Esportiu Municipal de Guiera, la mobilitat i l'organització municipal.

“La participació de partits i càrrecs electes a les xarxes socials pot ser un bon exercici de comunicació i de propaganda, però cal acció política, solucions, rendició de comptes i transparència que només es pot fer farcint de contingut els plens municipals amb propostes que donin resposta a les necessitats dels cerdanyolencs i les cerdanyolenques”, assenyalen des d'ERC en un comunicat.

Per la seva banda, Guanyem Cerdanyola ha explicat a les seves xarxes socials que en aquest ple no han presentat cap moció tot i tenir moltes propostes a fer, però volen "denunciar la manca d’interès i la inoperància del govern del PSC".

Davant la manca de propostes del govern local al ple de gener, Guanyem denuncia que "el govern del PSC ha buidat de contingut els òrgans col·legiats: les comissions informatives, plens i juntes de govern s’han convertit en tràmits ordinaris, buits de contingut polític". Alhora, defineixen com a crítica la situació interna de l'Ajuntament: "molts departaments fa mesos que es troben sense direcció tècnica i el govern del PSC és incapaç d’aportar solucions".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.