ERC se suma a la crida per ajudar a pagar les fiances dels 13 detinguts del 23S

La Secció Local d'Esquerra Republicana de Catalunya se suma a la crida per col·laborar econòmicament amb el grup Detingudes 23S i convida la població a participar-hi

El grup local d'Esquerra Republicana de Catalunya ha fet una crida a col·laborar amb el grup Detingudes 23S, per recaptar donacions i ajudar a pagar la nova fiança de 1.000 € que els jutjats han imposat a les 13 persones detingudes el 23 de setembre de 2019, acusades de terrorisme. El CDR cerdanyolenc Edu Garzón és un dels detinguts afectat. 

Més info: L'Audiència Nacional processa per terrorisme el cerdanyolenc Edu Garzón i els CDR del 23-S

Els 13 CDR processats vinculats a la denominada 'Operació Judes' havien estat posats en llibertat el 2 de gener de 2020, després de passar 92 dies en presó preventiva a Soto del Real. Però l'Audiència Nacional els va tornar a processar per pertinença a organització terrorista el passat 14 de setembre de 2021, reclamant a cadascun una fiança de 1.000€.

ERC crida a fer donacions solidàries

ERC crida a fer donacions solidàries

"A Esquerra entenem que aquesta causa és un pas més per criminalitzar un moviment pacífic que defensem una opció política legítima com la independència de Catalunya", segons ha dit ERC de Cerdanyola en un comunicat. Des de la formació acusen aquest processament "d'entramat de repressió que vol atemorir tot l'independentisme".  Amb el lema "Contra la repressió, tota la solidaritat", el grup municipal d’ERC es suma a col·laborar econòmicament fent una aportació al número de compte: ES35 2100 0027 2201 0779 7111.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.