Isabel Cruz, nova presidenta local d'Esquerra Republicana

L'assemblea d'ERC ha renovat l'executiva local amb la vista posada en les eleccions municipals de 2023

Isabel Cruz és la nova presidenta de la secció local d'Esquerra Republicana a Cerdanyola del Vallès. Així ho ha decidit l'assemblea de la formació, que ha renovat l'executiva fruit del nomenament d'Albert Turon, fins ara president del partit local, com a candidat a les eleccions municipals de 2023.

Més info: Albert Turon, nou candidat d'ERC a les eleccions municipals de 2023

Cares noves i conegudes

L'assemblea es va reunir el 6 d'abril i va donar llum verda a la nova configuració de l'executiva proposada. Isabel Cruz i Fernández assumeix la presidència local, mentre Susana López i Bernal es fa càrrec de la Secretaria d'Organització local. Els actuals regidors del grup municipal a l'Ajuntament també tindran funcions dins l'executiva local: Iñigo Garcia de Enterría i Adán, a la Secretaria de Política Municipal; Montserrat Nieto i Méndez a la Secretaria de Ciutadania; Helena Solà i Tàrraga, a la Secretaria de Transició Ecològica i també continua com a portaveu del grup municipal; Carme Pina i Puigtió a la Secretaria d'Esports. A més a més, Quim Oltra i Puigdomènech continuarà sent Vocal a l'EMD de Bellaterra.

L'executiva la completen Francesc d'Asis Muñoz i Estapà (Secretaria de Finances local), Carmen Franco i Tartajo (Secretaria d'Imatge i Comunicació local i Secretaria de Feminismes), Daniel Jovell i Hidalgo (Secretaria d'Acció Política i Sectorial), Andreu Gaya i Trujillo (Representant de Jovent Republicà), Alberto Campos i Berlanga (Secretaria de Seccions de Barri), Josep Garcia i Pérez (Secretaria de Salut) i Gemma Estopà i Roig (Secretaria d'Educació).

"La nova executiva combina militants amb anys d'experiència amb noves incorporacions, i té la ment posada i la voluntat de treball perquè el grup de treball afronti els reptes futurs amb rigor i garanties d'èxit", destaquen des d'ERC. Els seus objectius són reforçar la base social, continuar el treball de carrer, amb entitats i als plens municipals, "amb la voluntat i l'esperança del necessari creixement electoral per a configurar un nou govern veritablement d'esquerres i sobiranista".

Albert Turon, de president a candidat

Amb el nomenament de la nova executiva, es tanquen els cinc anys d'Albert Turon com a president local d'Esquerra. Ara, Turon s'endinsa en la candidatura a les eleccions municipals del pròxim any. Durant l'assemblea, el cerdanyolenc va destacar "la consolidació d'ERC com a segona força política del municipi en totes les eleccions, la major presència de dones militants a la secció local arribant actualment a un 40% del total, així com la consolidació de la base social amb l'objectiu de millorar-la per a poder tenir major musculatura davant de les eleccions municipals vinents".

En la reunió també es va exposar la situació econòmica actual de la formació. "Sanejada i amb equilibri entre ingressos i despeses, que permet a la secció local poder realitzar actes i tenir presència en els mitjans de comunicació locals", afirmen a ERC. En l'àmbit del resum polític local, el partit assenyala que la militància ha constatat que ERC s'ha configurat com l'única alternativa real "a un govern municipal que es limita a vendre per xarxes socials un aparador d'esdeveniments que no respon a les necessitats de veïns i veïnes, ni a la qualitat de serveis públics que ha d'oferir la ciutat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.