El PP demana al govern que incorpori noves partides al pressupost de 2020

El pressupost es tornarà a votar el 30 de gener

El Partit Popular de Cerdanyola del Vallès ha demanat al govern del Parti Socialista que inclogui noves partides en el pressupost de 2020. Aprofitant la nova votació dels pressupostos que es farà el pròxim 30 de gener, el PP ha sol·licitat que es tinguin en consideració partides socials que es van desestimar en l'aprovació anterior. 

El portaveu del grup municipal del PP, Manuel Buenaño, va sol·licitar al govern durant la Comissió de Serveis Socials explicacions sobre per què "es van desestimar partides socials com la signatura d'un conveni de col·laboració amb FADAM o l'ampliació de la partida a l'Associació Espanyola Contra el Càncer". 

Durant la Comissió de Serveis Socials, Buenaño va transmetre al govern que algunes al·legacions als pressupostos s'haurien d'haver estudiat "amb més profunditat o s'hauria d'haver obert una nova ronda de negociacions amb tots els partits". Buenaño posa el focus en el caràcter social de les al·legacions: "no és comprensible que el regidor de Serveis Econòmics no hagi traslladat les al·legacions a la tinent d'alcalde de la matèria per a un major estudi". 

Des del PP també han preguntat al govern per la situació del PEM Guiera i per l'aprovació dels expedients de les Escoles Bressol Municipals. "Són dos temes dels quals es desconeix en quina situació es troben i la intenció del govern era portar-ho a aprovació a finals de 2019", afirmen.