El PSC omple de gom a gom l’Ateneu per a presentar la seva llista electoral

L’actual alcalde, Carlos Cordón, va estar acompanyat dels altres membres de la llista socialista, amb algunes cares noves

Aquest dissabte 22 d’abril la secció local del Partit Socialista de Catalunya a Cerdanyola del Vallès va presentar la seva llista electoral per a les properes eleccions municipals del 28 maig en un Ateneu ple fins a la bandera.

L’actual alcalde i primer de la llista socialista, Carlos Cordón, es va mostrar visiblement emocionat per la rebuda de la gent i va agrair a tot el seu equip que el va acompanyar a l’escenari. Un equip que presenta cares noves i “que fan possible que aquest projecte sigui més transversal i encara més plural” i que “representi l’estabilitat, la solvència i la coherència, que és el que necessita aquesta ciutat”, va afegir.

Després de gairebé quatre anys de legislatura, Cordón va assegurar que el juny de 2019 “ens vam trobar una ciutat i un ajuntament en col·lapse” i va recordar que “ara tenim una ciutat amb una taxa d’atur més baixa, amb menys crispació i amb un rumb clar. Una Cerdanyola més bonica en la qual poder conviure i estar més orgullosos”.

Carlos Cordón encapçala la llista del PSC per a les Eleccions Municipals del 28 de maig a Cerdanyola. FOTO: PSC Cerdanyola

Carlos Cordón encapçala la llista del PSC per a les Eleccions Municipals del 28 de maig a Cerdanyola. FOTO: PSC Cerdanyola

 

“Recollir els fruits que vam plantar”

Cordón també va voler posar en valor “la feina feta durant aquest mandat” repassant diverses de les actuacions que ha tingut l’Ajuntament en aquests quatre anys: “Hem millorat les entrades a la ciutat, hem dut a terme les reurbanitzacions i hem aprovat una gran inversió pel millorament de la via pública”.

També va posar èmfasi en les obres de recuperació de Ca n’Altimira, que serà la seu de la Ciutat del Coneixement i “un espai per a la gent, de la mà de la nostra estimada Universitat Autònoma de Barcelona”, que va estar representada a l’acte per l’actual rector Javier Lafuente.

 

Els projectes del futur

Un dels projectes del qual es va mostrar orgullós l’alcalde de Cerdanyola, va ser el projecte del Parc de l’Alba, que “ens permetrà créixer en més habitatge i serveis i que ens permetrà seguir consolidant-nos com a ciutat referent en el coneixement”. Un projecte polèmic que ha tingut crítiques de diversos partits i entitats per la gestió dels abocadors que hi ha a la zona i pel “risc ambiental i el greu perill per a la salut pública que representa”, segons el comunicat que va fer l’entitat REFEM fa uns dies.

Més info: REFEM demana que es mantingui la moratòria en la concessió de llicències per a construir habitatge

Cordón també va treure pit del “compromís que hem aconseguit de la Generalitat de Catalunya per a la construcció de l’Hospital Ernest Lluch” i de “l’aposta que seguirem fent per a tenir una oferta cultural i d’oci familiar, plural, de qualitat i accessible a tot el món”, fent menció especial als grans concerts que es podran viure a la Festa Major.

Una de les grans problemàtiques de la ciutat, la dels locals buits, també va estar present en el discurs de l’alcalde, que va assegurar que “tenim un projecte integral per a abordar-ho”.  I tampoc va esquivar dos dels temes recurrents de debat al municipi, la neteja i la mobilitat: “volem invertir en neteja, en jardins i en millores de carrers i places. Volem seguir treballant per a millorar la mobilitat i els serveis de transport públic a la ciutat”.

 

Fent memòria de les anteriors legislatures socialistes

Les exalcaldesses de Cerdanyola, Cristina Real i Carme Carmona, també van estar presents en l’acte de presentació de la llista electoral encapçalada per Carlos Cordón. Les que havien sigut alcaldesses de la ciutat van recordar les anteriors legislatures socialistes en què elles havien estat al capdavant i també van tenir un record especial per Celestino Sánchez, qui va ser el primer alcalde en el retorn a la democràcia.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.