Els regidors de Guanyem donen el seu sou del 'Ple de meses electorals' a Alerta Solidària

La formació denuncia que es cobrin aquests diners per un Ple que dura pocs minuts

Els tres regidors del Grup Municipal de Guanyem Cerdanyola aportaran a Alerta Solidària els 1.293,63 euros que cobraran per l’assistència al Ple de sorteig de les meses electorals, celebrat el 29 d'abril. La formació denuncia que es cobrin aquests diners per un Ple que dura pocs minuts.

"Durant uns breus minuts del matí de dissabte 29 d’abril ha tingut lloc el conegut com a 'Ple de meses electorals'. En aquest Ple es sorteja quins ciutadans formaran part de les meses electorals de les eleccions municipals del proper 28 de maig"

Des de Guanyem Cerdanyola denuncien que "no veure normal que per un Ple que dura escassos minuts, els regidors de l’oposició percebin 431,21 euros". Per això, han anunciat que destinaran els 1.293,63 euros -quantitat total que cobraran entre els tres regidors de Guanyem- a Alerta Solidària. "L’organització antirepressiva de l’esquerra independentista s’encarrega de la defensa política i jurídica de centenars d’encausades, entre elles, la del cerdanyolenc Edu Garzón", assenyala la formació

Ivan González, candidat a l’alcaldia de Guanyem ha declarat que “aquesta setmana hem conegut que l’Edu serà jutjat injustament per terrorisme i pensem que una forma més de solidaritzar-nos és aportar aquests diners, que no tenen cap sentit que cobrem, a aquesta causa”. El mateix Ivan González, Adrià Guimerà i Anna Montfort, les tres persones que conformen l’actual Grup Municipal de Guanyem Cerdanyola, asseguren que faran les corresponents aportacions tan bon punt l’Ajuntament els ingressi aquestes retribucions.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.