Cerdanyola recapta 2.000€ per La Marató amb l'obra 'La dona del tercer segona'

L'Ajuntament de Cerdanyola va col·laborar amb la Marató de TV3 organitzant activitats al desembre

Cerdanyola es va sumar al desembre a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, enguany centrada en donar suport a la recerca en l’àmbit de la salut mental. En col·laboració, l’Ajuntament va organitzar un programa d'activitats sota el lema 'Suma't per La Marató', entre elles l'espectacle de teatre La dona del tercer segona, que va ser un èxit en taquilla

Més info: 18 activitats per col·laborar amb La Marató des de Cerdanyola

2.000€ de taquilla

Aquesta obra sobre trencar l'estigma social i els tòpics entorn les malalties mentals, es va representar al Teatre Ateneu el 10 de desembre. A 5 € cada entrada, en total s'han recaptat 2.000 € que l'Ajuntament ha destinat a la Fundació de La Marató.

Més info: 'La dona del tercer segona' reflexiona sobre els trastorns mentals a l'Ateneu

La regidora de Promoció de la Salut, Carme Arché, ha celebrat la bona resposta que va tenir l’obra per part del públic i també ha agraït la mobilització social de les associacions i col·lectius que van organitzar actes i activitats amb motiu de La Marató, i de tothom que hi va participar d'una manera o altra. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.