4.300 establiments del Vallès Occidental es veuen afectats pel tancament de la restauració

Pimec calcul·la que l'afectació econòmica a la restauració del Vallès Occidental serà de 70 milions d'euros

La secció de Pimec al Vallès Occidental assegura que el tancament dels bars i retaurants afectarà 4.300 establiment a la comarca. La patronal també destaca que la xifra de l’impacte econòmic d’aquests 15 dies sense activitat al Vallès Occidental serà de 70 milions d’euros.

El president de PIMEC Vallès Occidental, Josep Maria Catalán, ha manifestat en aquest sentit que “calen ajudes per compensar bars i restaurants” i ha recordat que l’hostaleria és un dels sectors més afectats pels efectes del virus. A més, ha lamentat que moltes d’aquestes pimes “hauran de tancar definitivament si des de les administracions públiques no els ajuden a aconseguir liquiditat per fer front a la pèrdua d’ingressos i el pagament de despeses”, com els impostos o els lloguers.

El sector de la restauració ha mostrat el seu rebuig a la mesura des que la Generalitat ho va anunciar. El passat divendres 16, un miler de professionals de la retauració es va concenrar a la plaça Sant Jaume de Barcelona per protestar contra la restricció que només els permet oferir servei 'take away' i a domicili. 

 

Més info: El Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental s’oposa al tancament dels bars i restaurants

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.