La 4a Nit Solidària escalfa motors fent una crida a la participació

La quarta edició tindrà lloc el dijous 23 de març a les 20 h i a l'Hotel Campus UAB

El Rotary Club local es prepara per celebrar la Nit Solidària de Cerdanyola del Vallès, destinada a captar fons per a entitats socials. La quarta edició del certamen benèfic tindrà lloc el dijous 23 de març a les 20 h i a l'Hotel Campus UAB

Durant el sopar, es presentaran els projectes solidaris de les entitats cerdanyolenques i es sortejaran els regals facilitats per comerços i empreses locals. "Esperem arribar als objectius de participació i recaptació econòmica d'altres edicions, amb la presència de moltes persones a la gala anual de la solidaritat de Cerdanyola, amb un preu del menú de 45 euros", apunten des del Rotary.

Diferents formes de recaptació

La segona línia de recaptació serà la venda de butlletes per al sorteig, i la tercera són les aportacions econòmiques de patrocini i files 0 d'empreses o particulars. El número de compte de la iniciativa per poder fer donacions és ES08 2100 0119 8302 0095 0651.

Les recaptacions d'edicions anteriors s'han situat al voltant dels deu mil euros i s'han repartit entre tres projectes o entitats que representen cada un dels tres àmbits d'actuació: el social, el sanitari, i la cooperació.

Des de l'organització esperen comptar amb les entitats solidàries, així com la participació d'entitats culturals, socials, esportives i empresarials de la ciutat. També s'espera la col·laboració d'institucions com l'Ajuntament de Cerdanyola, l'EMD Bellaterra, la Universitat Autònoma de Barcelona, el Parc Tecnològic, partits polítics i la societat cerdanyolenca en general.

Més informació sobre com col·laborar amb la Nit Solidària. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.