Ja és aquí la 5a Fira de Comerç de Cerdanyola

Aquest diumenge 19 de setembre se celebra la Fira del Comerç 2021 al Parc del Turonet de 10 a 20 h

L’associació de comerciants Cerdanyola Comerç i Serveis recupera la Fira de Comerç de Cerdanyola del Vallès després d’un any sense celebrar-se a causa de la pandèmia. Així, l’esdeveniment torna en la seva 5a edició el diumenge 19 de setembre de 10 a 20 h.

Nou format

Adaptant-se als requeriments de les mesures de seguretat per la COVID-19, la fira es trasllada al Parc del Turonet. Històricament s’ha celebrat a la plaça de l’Abat Oliba, però enguany es trasllada a un espai més ample i amb més facilitats per controlar l’accés dels visitants, tal com explica al TOT el president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé. També canvia la durada de la fira, que aquest 2021 passa a celebrar-se d’una única jornada.

“No teníem molt clar si fer-la o no, però hi ha hagut una trentena de socis que han volgut ser-hi i des del mes d’agost ho hem tirat endavant. Hem canviat el format per adaptar-lo a les mesures de seguretat i control d’accessos per la COVID-19”, afegeix Olivé.

Més info: Xavi Olivé: "Cal promocionar la marca ‘Cerdanyola ciutat del comerç, dels serveis i la restauració’"

Mapa de la Fira del Comerç 2021.

Mapa de la Fira del Comerç 2021.

Una trentena d’establiments

A la Fira hi haurà una trentena de parades que oferiran als visitants diferents productes i serveis, com complements de moda, llibreria, serveis de salut, serveis d’informació, alimentació, serveis per les mascotes, entre altres productes i serveis.

Cada establiment tindrà la seva paradeta i estaran distribuïdes per tota la plaça del Turonet. Un recorregut guiarà els visitants per totes les parades, per tal d’evitar aglomeracions.

Activitats i jocs gegants

La Fira del Comerç també tindrà un caràcter lúdic especialment pensat per als més petits. Els comerços que participaran a la fira oferiran actuacions i activitats diverses en un escenari que comptarà  amb espai de cadires per seure. A més a més,  hi haurà un espai de jocs gegants i zona de restauració.

 

Més info: La 5a Fira del Comerç torna traslladant-se al Parc del Turonet

Dos sortejos

Cerdanyola Comerç i Serveis impulsa dos sortejos relacionats amb la Fira del Comerç. Per una banda, es fa un sorteig a Instagram amb un premi de 150 euros per gastar als comerços participants durant la jornada de fira. El guanyador s’anunciarà un dia abans de la fira, el dissabte 18 de setembre.

En segon lloc, cada paradeta tindrà butlletes per participar en un sorteig de 250 euros per gastar als establiments que participen a la fira. El guanyador es coneixerà al final de la jornada.

Sorteig d’entrades per al FIT amb el TOT Cerdanyola

El TOT Cerdanyola també participarà de la Fira del Comerç amb una paradeta pròpia i fent una cobertura especial de l’esdeveniment.

Més info: SORTEIG: Guanya 2 entrades dobles del Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil (FIT)

Per celebrar la jornada, el TOT sortejarà 2 entrades dobles per assistir a un espectacle del Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Cerdanyola (FIT), organitzat per Bambalina. El festival tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de setembre a diferents espais com el Teatre Ateneu i el CEM Can Xarau.

Per participar-hi només cal inscriure’s en aquest formulari o de forma manual a la paradeta del TOT a la Fira del Comerç. El sorteig es farà el mateix diumenge 19 de setembre a les 20 h a l’estand de la revista.