L'acte d'homenatge als difunts cerdanyolencs durant la pandèmia s'emetrà en directe

L'acte es farà el 15 de juliol a les 20 h des del Teatre Ateneu

Aquest 15 de juliol, a les 20 h, es farà l'acte institucional en record de les persones que han mort durant la pandèmia a Cerdanyola del Vallès. Amics i familiars dels difunts podran assistir-hi si ho han demanat prèviament i la resta de la ciutadania ho podrà seguir en directe al canal de YouTube de l'Ajuntament

Acte previst fa un any

L'acte estava previst per a l'estiu passat, però es va cancel·lar per l'incidència de la pandèmia de la COVID-19. "Durant aquest temps han estat moltes les persones residents a Cerdanyola ens han deixat, víctimes de la COVID-19 o no. En la majoria dels casos, les famílies no les han pogut acomiadar com haguessin volgut a causa de les estrictes mesures de seguretat imposades per evitar la propagació del coronavirus", expliquen des de l'Ajuntament. 

L'acte vol ser un homenatge "a totes les persones que ens han deixat i per aquest motiu convida els seus familiars que ho desitgin a assistir-hi". Les restriccions vigents limiten l'aforament del teatre i per això es demana sol·licitar l'assistència amb antelació. 

 

"L’acte per recordar i acomiadar a les persones que ens han deixat en els darrer any i de les que no ens hem pogut acomiadar, serà un pas més cap a la nova normalitat en la qual ens trobem", diu el consistori. 

ERC no hi assistirà per precaució

Esquerra Republicana ha anunciat que no assistirà a l'acte per precaució davant l'augment de contagis. ERC expressa la seva solidaritat amb les víctimes i els seus familiars, però destaca que no és moment "d'abaixar la guàrdia". 

Més info: ERC no assistirà a l'acte homenatge a les víctimes de la COVID-19 per precaució davant els contagis