L’Ajuntament habilita dues noves Oficines d’Atenció Ciutadana

A partir del 24 de gener obren dues noves oficines al Parc Esportiu Municipal Guiera i a la Masia Serraparera

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) disposarà de dos nous punts d’atenció a partir del 24 de gener, ubicats al Parc Esportiu Municipal Guiera (avinguda Guiera, 6) i a la Masia Serraparera (avinguda Roma, s/n)En aquestes oficines es podran realitzar els mateixos tràmits que a l’OAC ubicada a l’Ajuntament.

 

Les dues noves oficines atendran amb cita prèvia en l'horari de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h, i oferiran el nou servei de videoatencions per ajudar en la tramitació electrònica.

Descentralització de l'OAC

Amb aquest procés de descentralització de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, l’Ajuntament de Cerdanyola vol millorar el servei a la ciutadania facilitant els desplaçaments a l’hora de realitzar tràmits amb l’administració. En el moment de demanar cita prèvia a través del web municipal, les persones usuàries hauran d’escollir l’oficina a on volen realitzar el tràmit.

El nou servei de videoatenció

D’altra banda, també a partir del dilluns 24 de gener, l’Oficina d’Atenció Ciutadana oferirà el nou servei de videoatenció per ampliar els canals de comunicació amb la ciutadania. El servei funcionarà amb cita prèvia a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament per oferir ajuda en fer qualsevol tràmit. No serà necessari instal·lar cap programari per utilitzar aquest servei si es fa des de l'ordinador, però sí una APP en cas d'usar mòbil o tauleta.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.