L'Ajuntament ofereix el taller 'Coneix el mercat laboral' per a persones sense feina

El taller és gratuït i es farà el dimarts 7 de febrer al matí

El dimarts 7 de febrer, de 10 a 11.30 h a la Masia Can Serraparera, tindrà lloc el taller gratuït Coneix el mercat laboral impartit per l'Àrea de Formació i Ocupació del Servei Municipal de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. La sessió està dirigida a persones demandants d'ocupació en situació d'atur i a persones treballadores que es troben en situació de precarietat laboral. Les inscripcions es poden fer escrivint al correu electrònic ruizme@cerdanyola.cat o trucant al 93 594 70 50 extensions 2247/3024.

"La finalitat del taller és que les persones participants puguin conèixer i aproximar-se a les oportunitats de treball de Cerdanyola i descobrir les empreses que busquen personal al municipi i rodalies així com els sectors amb més demanda de personal", expliquen des del consistori. Aquesta actuació està promoguda pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE). L'Ajuntament també apunta que s'emmarca dins el Programa Orienta, que inclou altres tallers relacionats amb el sector emrpesarial i laboral.

Els participants també coneixeran quatre empreses amb més profunditat: els perfils que busquen, els seus valors, les competències més buscades i com fan els processos de selecció. A la part final del taller, s'exposaran quins són els punts més importants per preparar la mateixa candidatura amb eficàcia.

Aquest taller va dirigit a persones demandants d'ocupació en situació d'atur i a persones treballadores que es troben en situació de precarietat laboral i han d'estar inscrites al Servei Públic d'Ocupació (SOC) amb la demanda activa en el moment de realitzar la inscripció al taller. Les persones interessades en participar es poden adreçar a l'oficina de treball corresponent, o bé a la Masia Can Serraparera a través del correu electrònic ruizme@cerdanyola.cat o trucant al 93 594 70 50 extensions 2247/3024.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.