S'organitzen recollides de material per a la població d'Ucraïna

L'Ateneu és el punt de recollida de material de primers auxilis, llanternes, sacs de dormir i aliments no peribles

L’Ateneu (carrer de la Indústria, 38-40)es converteix en punt de recollida de material per a la població d'Ucraïna. L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha posat en marxa diverses vies de cooperació per donar suport a la població d'Ucraïna davant el conflicte armat iniciat per Rússia. El material serà enviat als punts de recollida habilitats pel Consolat per al seu emmagatzematge i enviament a la població ucraïnesa.

Quins productes necessiten?

Des del Consolat General d’Ucraïna a Barcelona s’ha demanat farmacioles amb productes de primers auxilis, productes per a nadons, llanternes, sacs de dormir i aliments no peribles com arròs, llegums, llet en pols infants, sucs de fruita, pasta, conserves i cafè soluble roba. Des del Consolat comuniquen que han recollit ja molta roba d’abric i que prioritzen la resta de productes considerats essencials.

D’altra banda, des del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat es fa una crida a la població que vulgui col·laborar a fer aportacions econòmiques als comptes bancaris habilitats pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament destinats a l’assistència i cobertura de les necessitats bàsiques

  • IBAN: ES91 0182 6035 4102 0160 8531 (BBVA)
  • IBAN: ES79 2100 3200 9625 0002 9627 (CaixaBank)
campanya ucraïna

 

El passat 1 de març, la ciutadania de Cerdanyola i també la comunitat ucraïnesa resident a la ciutat van concentrar-se davant l’Ajuntament per mostrar el seu rebuig a la invasió i el bombardeig d’Ucraïna per part de l’exèrcit de Rússia.

Més info: Cerdanyola surt al carrer per la pau a Ucraïna entre l'emoció dels veïns ucraïnesos

Altres iniciatives solidàries

Aquests dies també s'han engegat iniciatives des d'entitats i particulars de Cerdanyola per tal de recollir productes i material essencial per a les persones d'Ucraïna. Cerdanyola Comerç i Serveis ha organitzat una xarxa de punts de recollida per després enviar els productes a través del consulat ucraïnès. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.