L'Ajuntament proposa un programa de mentories a autònoms i microempreses

El programa 'Cerdanyola mentoring' ofereix beneficiar-se de l'experiència, el suport tècnic i l'acompanyament en el negoci d'una persona experta

Cerdanyola Mentoring és un programa del Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola que ofereix ajuda i acompanyament directe a persones autònomes i microempreses, especialment en les primeres fases de la vida del negoci o quan es necessita suport per consolidar l'activitat econòmica. L'objectiu és ajudar a la supervivència de les empreses de nova creació i afavorir el creixement econòmic.

El programa és gratuït i és per aquest motiu que s'exigeix un compromís d'implicació i seguiment per part de les persones beneficiàries en l'aprofitament dels recursos.

El procés de mentoratge s'articula combinant les sessions en línia amb les presencials. Tenen una durada d'entre una i diverses hores a la setmana (amb flexibilitat i adaptació per les dues parts), al llarg d'un mínim de tres mesos i fins a un any, en funció de les necessitats de la persona empresària.

Els beneficis en la persona participant són molt més efectius i eficients que la formació tradicional, ja que el mentoring és una especialitat formativa a mida de la persona participant i en el marc d'una relació bilateral i eminentment pràctica. A més a més, facilita establir relacions professionals de gran valor.

Ja és possible demanar una entrevista per tal de ser seleccionat, sol·licitant cita prèvia a l'Oficina de Promoció Empresarial (OPE) de Cerdanyola del Vallès al seu web, o bé trucant al 935 808 888, o demanant participar mitjançant el correu electrònic ope@cerdanyola.cat. 

L'Oficina de Promoció Empresarial (OPE) de Cerdanyola del Vallès es troba físicament al carrer de Lluís Companys 1, a la mateixa oficina del Servei d'Urbanisme.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.