L'ambaixada reial arriba a Cerdanyola per recollir les cartes dels infants

Del 2 al 4 de gener, els patges reials visiten Cerdanyola abans de la Cavalcada del divendres

Aquesta setmana, Cerdanyola del Vallès acull l'ambaixada reial dels Reis d'Orient, on els seus embaixadors recullen les cartes de desitjos dels infants de la ciutat. L'ambaixada ja ha obert portes aquest dimarts 2 de gener i recollirà les cartes fins al dijous 4 de 17 a 20 h a la plaça Abat Oliba. 

També es podran entregar cartes els dies 4 i 5 al patge reial que visitarà el Mercat de Serraperera de 10.30 a 13 h, i el dia 4 a la Bústia Reial del Mercat de Les Fontetes de 11 a 13 h. 

Durant aquest dimecres a la tarda, diverses activitats a més a més de l'ambaixada reial, han omplert els carrers de Cerdanyola. Una de les novetats d'aquest Nadal ha sigut el 'Cant de Nadales per fomentar la recollida selectiva', una acció teatralitzada de cant de nadales amb les lletres adaptades sobre els tòpics i els residus que més es generen durant les festes, amb l’objectiu de fomentar la recollida selectiva. També va tenir lloc a la plaça de l'Abat Oliba un contacontes infantil i el Trenet de Nadal.

 

 

Tot a punt per la Cavalcada

L'ambaixada reial suposa la prèvia del gran esdeveniment d'aquest Nadal a Cerdanyola del Vallès: la Cavalcada de Reis, que enguany presenta nou format i recorregut per aquest divendres 5 de gener. 

Més info: La Nit de Reis estrena nou format i recorregut

 

Primera part: entrega de la clau

La primera part de la Tarda de reis serà l'acte de lliurament de les claus, que aquest any es farà abans, a les 17:30 h. El Parc del Turonet serà l'escenari de la rebuda als Reis amb un espectacle de dansa acrobàtica, un got xocolata i moltes sorpreses més per a qui assisteixi.

 

Segona part: la Cavalcada

La Cavalcada començarà a les 18:30 h des de l'avinguda Lesseps, al barri de Canaletes, i acabarà a l'avinguda Roma, a l'alçada de l'escola Saltells. Enguany participaran 265 persones a la desfilada pels carrers de la ciutat, repartits en 10 carrosses i 15 comparses a peu. 

Més info: Per quins carrers passarà la Cavalcada de Reis de Cerdanyola?

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.