La Nit de Reis estrena nou format i recorregut

265 persones formaran part de les 10 carrosses i les 15 comparses d'una Cavalcada que canvia d'horari i es farà després de l'entrega de claus

La Cavalcada de Reis de Cerdanyola del Vallès presenta nou format i recorregut per aquest divendres 5 de gener. La primera de les novetats serà l'acte de lliurament de les claus, que es farà abans, a les 17:30 h. El Parc del Turonet serà l'escenari de la rebuda als Reis amb un espectacle de dansa acrobàtica, un got xocolata i moltes sorpreses més per a qui assisteixi.

La Cavalcada començarà a les 18:30 h des de l'avinguda Lesseps des de Canaletes, continuarà per passeig Horta, avinguda Primavera i Catalunya, carrer Francesc Layret, passeig Cordelles, carrer Santa Marcel·lina i Sant Casimir, l'avinguda Espanya i Roma fins a l'alçada de l'escola Saltells.

Més info: Per quins carrers passarà la Cavalcada de Reis de Cerdanyola?

 

10 carrosses i 15 comparses

Un any més, la Fada Alba serà l'encarregada de guiar les carrosses dels Reis i la resta de la Cavalcada, que enguany tindrà 10 carrosses, 1 trenet i 15 comparses a peu amb personatges màgics i la participació d'entitats i ciutadania. Totes les carosses mantindran un únic relat estructurat en 4 grans blocs temàtics relacionats amb Cerdanyola, més un bloc de tancament:

  • Bloc de la Fada Alba: simbolitza la Llum que neix a Cerdanyola i que il·lumina el camí dels Reis fins a les cases de tots els nens i nenes de la ciutat.
  • Bloc del Rei Melcior: dedicat a la Ciència i el Coneixement.
  • Bloc del Rei Gaspar: relacionat amb l’Art i la Cultura.
  • Bloc del Rei Baltasar: posa el focus en la Natura i la Biodiversitat.
  • Bloc de tancament: amb els Regals, els Dolços  i el Carbó per a qui se’ls mereixin.

Entre totes les carrosses llançaran un total de 1.300 kg de caramels, 900 kg menys que l'any passat, i es repartiran 200 kg de carbó dolç, tot sense gluten i apte per a celíacs.

 

265 participants

Enguany, la Cavalcada comptarà amb una àmplia participació ciutadana amb 265 participants12 entitats (AVV Canaletes, Fundació Catalònia Creactiva, AVV Banús Bonasort, ASPADI, AVV Fontetes i Joves Diables de Cerdanyola, Banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, Club de Patinatge Artístic de Cerdanyola del Vallès, Batúcamela i Joves Diables de Cerdanyola, o bé formant part d’alguna comparsa artística: Grup Artístic Teatral i Castellers de Cerdanyola), 3 escoles de ball (Escola Roger’s, Club Gimnàs Multisport i Qóreo Dance Studio) i nombrosos voluntaris que hi participen a títol individual.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.