Antoni Ros guanya el concurs de cuina de la 17a Setmana del Bacallà de Cerdanyola

El concurs es va fer al Mercat Municipal de Les Fontetes i es van entregar quatre premis

El concurs de cuina de la 17a Setmana del Bacallà de Cerdanyola del Vallès ja té guanyadors. El diumenge 12 de març es va celebrar el certamen al Mercat Municipal de Les Fontetes. Antoni Ros va ser el guanyador el primer premi i se'n van entregar tres guardons més. El jurat estava format per representants del Gremi d'Hostaleria i de l'Ajuntament cerdanyolenc. 

El guanyador del primer premi va preparar un plat de bacallà i tripa confitats amb pèsols i Tirables del Maresme a la menta amb un fons de Pil-pil. El guardó és un sopar per a dues persones al restaurant Cap i Cua. El segon premi va ser per a Helena Fernando, qui va proposar un arròs de bacallà amb pebrots del Piquillo. Va ser premiada amb un sopar per a dues persones al restaurant El Racó de la Plaça.

Jordi Ventura va rebre el tercer premi -un sopar per a dues persones a Los Abetos- presentant un plat de bacallà a la muselina d'all amb mel. Per últim, Braulia Gutiérrez va ser premiada amb un sopar per a dues persones al restaurant Alaska pel seu plat de bacallà a la Manoli.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.