Bona acollida de la primera botifarrada musical per La Marató de TV3

L’entitat organitzadora considera que la jornada ha sigut un èxit i es planteja repetir-la l’any que ve

L’Associació Gastronòmica Cultural el Pansalet ha organitzat, amb motiu de La Marató de TV3 celebrada el diumenge 15 de desembre de 2019, una botifarrada musical a la Plaça Abat Oliba de Cerdanyola del Vallès. Des de les 10:45 h i fins aproximadament les 16 h hi ha hagut actuacions musicals i de dansa i s’han venut entrepans de botifarra, pinxos i begudes.

La butifarrada musical ha tingut una gran afluència de gent des de primera hora

La butifarrada musical ha tingut una gran afluència de gent des de primera hora Pol Prats Vila

L’activitat ha tingut una gran afluència de persones durant tot el dia

És la primera vegada que, a Cerdanyola, es fa un acte central amb motiu de la Marató de TV3 i, segons l’entitat organitzadora, ha estat un èxit. El President de l’Associació Gastronòmica Cultural el Pansalet, Gregori Mañes, considera que “hi ha hagut molta participació, sobretot molts veïns de Cerdanyola que és el que interessa”.

Per altra banda, Mañes ha remarcat que és molt positiu fer un acte central per recaptar fons per La Marató, perquè d’aquesta manera s’agrupa a més gent: “Si diversifiques, l’aportació és menor, en canvi, si unifiques és major”.

Les actuacions musicals i de dansa s'han succeït durant tot el dia a la Plaça Abat Oliba

Les actuacions musicals i de dansa s'han succeït durant tot el dia a la Plaça Abat Oliba Pol Prats Vila

La Cursa de la UAB i la butifarrada musical s’han unit durant una estona

El fet que La Cursa de la UAB per la Marató passés per primera vegada pels carrers del centre de la ciutat ha permès unir les dues activitats més importants per La Marató de TV3 celebrades enguany a Cerdanyola. Mañes ho ha destacat ja que això ha ajudat a la participació: “El fet que hagi passat la Cursa de la UAB pel costat i que hi hagués la batucada també ha ajudat a que més gent participés”

Avituallament d'aigua per la 8a Cursa de la UAB a la Plaça Abat Oliba

Avituallament d'aigua per la 8a Cursa de la UAB a la Plaça Abat Oliba Pol Prats Vila

El President de l’entitat gastronòmicocultural ha reafirmat la seva intenció de repetir l’activitat l’any que ve: “Ens agradaria molt poder repetir l’activitat l’any que ve, però amb la participació de més entitats per fer l’acte encara més central i així agrupar més gent”. Tot i que encara no hi ha un número oficial Mañes ha valorat positivament la recaptació: “A partir del dilluns 16 de desembre tindrem dades públiques de la recaptació, però per com ha anat n’estem molt satisfets”.

Música, dansa i butifarres de 10:45 h a 16 h

La música no ha parat de sonar durant tot el desenvolupament de l’activitat solidària. A les 10:45 h, i fins les 11:30 h diverses persones han cantat com a solistes o com a coral dalt de l’escenari ubicat a la Plaça Abat Oliba. Seguidament els membres de l’Escola de Ball Le Duet han fet diferents representacions que han impressionat als assistents, mentre l’afluència de gent no parava de créixer.

Les actuacions musicals i de dansa s'han succeït durant tot el dia a la Plaça Abat Oliba

Les actuacions musicals i de dansa s'han succeït durant tot el dia a la Plaça Abat Oliba Pol Prats Vila

Des d’aproximadament les 12 h i fins les 14 les corals Music Teens, Montserrat, La Pedrera i Tardor han cantat diferents peces pel públic que ha escoltat amb atenció mentre gaudia de les primeres butifarres que sortien de la brasa. A continuació ha actuat l’Agrupació Musical Cerdanyola, seguida de Black Bald Woman que ha posat punt i final a les actuacions.

Les actuacions musicals i de dansa s'han succeït durant tot el dia a la Plaça Abat Oliba

Les actuacions musicals i de dansa s'han succeït durant tot el dia a la Plaça Abat Oliba Pol Prats Vila

Més informació