Alguns carrers de la ciutat seran d'ús exclusiu per a vianants durant els caps de setmana

Tres vies de Cerdanyola es tallaran al trànsit entre els divendres a les 17 h i els diumenges a les 22 h

A partir del divendres 27 de novembre els carrers de Sant Ramon i de Francesc Layret i l'avinguda de Catalunya seran d’ús exclusiu per als vianants durant els caps de setmana. L'inici d'aquesta mesura de l'Ajuntament coincideix amb la posada en marxa de la campanya de Nadal a Cerdanyola del Vallès.

Més info: Ja hi ha data per l'encesa dels llums de Nadal

Coincidint amb les festes nadalenques, l’Ajuntament de Cerdanyola ha decidit tornar a reservar per a les persones alguns dels carrers principals i alhora eixos comercials de la ciutat. Els carrers de Sant Ramon i de Francesc Layret i també l’avinguda de Catalunya es tancaran, a partir del divendres 27 de novembre i durant els caps de setmana, al pas de vehicles i seran exclusius per a les persones.

Les vies esmentades quedaran tallades al trànsit entre els divendres a les 17 h i els diumenges a les 22 h. "Amb aquesta mesura es pretén que els carrers amb una major afluència de persones per tractar-se d’eixos comercials, puguin ser utilitzats per la ciutadania de forma segura i garantint les distàncies de seguretat interpersonal", destaquen des del consistori.

Aquesta mesura es mantindrà en vigor fins a nou avís i, segons assenyala l'Ajuntament, vol servir també per donar suport al comerç local coincidint amb les festes de Nadal. Els veïns i veïnes residents a les zones tancades a la circulació podran seguir accedint als seus pàrquings si és necessari.

Més info: El comerç cerdanyolenc es prepara per fer màgia amb la campanya de Nadal

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.