Cerdanyola acull una campanya de donació de sang aquest mes de desembre

El Banc de Sang aprofita les dates nadalenques per animar als ciutadans a contribuir pels que més ho necessiten

El Banc de Sang acull una campanya de donació de sang a Cerdanyola en aquesta segona quinzena de desembre. L’entitat utilitza la tradició de l’amic invisible per animar a col·laborar als ciutadans amb la donació de sang pels malalts que més ho necessiten. 

Cada dia calen a Catalunya un miler de donacions de sang per atendre les necessitats dels pacients ingressats en clíniques i hospitals. El Banc de Sang convida a la població a fer el millor regal per aquests dies: anar a donar sang. Per aquest motiu, durant el mes de desembre, Cerdanyola acull dues jornades de donació de sang a l’Ateneu. La primera crida serà el dilluns 19 de desembre, de 9.30 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 hores; i la segona serà el divendres 30 de desembre de 17 a 20.30 h. Es pot reservar hora a la pàgina web de Donar Sang i Teixits o trucant al telèfon 93 557 35 66. Al mateix portal es pot trobar un calendari d’advent digital, que contindrà missatges d’agraïment de les persones que han necessitat sang i curiositats al voltant de la donació.

Poden donar sang totes les persones amb salut sempre que tinguin entre 18 i 70 anys, pesin més de 50 quilos i no siguin dones embarassades. 

Les persones que mai han donat sang i tinguin algun dubte sobre si poden donar-ne, tenen l’opció d’escriure al WhatsApp del Banc de Sang 677 07 17 56, a les xarxes socials @donarsang, o bé al correu atencioaldonant@bst.cat. També poden trucar al telèfon 93 557 35 66 per saber més informació.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.