Cerdanyola comença l'any amb una pujada de l'atur

Cerdanyola ha tancat el mes de gener amb 2.367 sense feina

L'any 2022 ha començat a Cerdanyola del Vallès amb una lleugera pujada de l'atur. Durant el mes de gener, 22 persones s'han quedat sense feina a la ciutat, però l'atur continua sent més baix que fa un any.

Final de la campanya de Nadal

La tendència al conjunt de Catalunya s'ha repetit a Cerdanyola amb una pujada de l'atur aquest mes de gener. Amb el final de la campanya de Nadal, el nombre de persones registrades a l'atur ha pujat. A la ciutat, 22 persones han perdut la feina. Aquest és el segon increment de l'atur dels últims onze mesos a Cerdanyola, on els nivells d'ocupació estan molt per sota dels assolits fa un any.

El mes de gener s'ha tancat amb 2.367 persones sense feina, gairebé un miler menys que el gener de 2021. Així, se certifica una millora de la situació laboral després de l'esclat de la crisi de la Covid-19 registrant la millor dada d'un mes de gener des del 2008.

 

 

L'atur també augmenta a Catalunya

L'atur registrat a Catalunya trenca la dinàmica de deu mesos de baixada mensual i tanca el gener amb 371.802 aturats, 2.644 persones més que al desembre, per l'efecte de la sisena onada, segons les dades publicades aquest dimecres pel Ministeri de Treball i Economia Social. La comparativa anual, però, és positiva amb 136.279 apuntats a les llistes dels serveis d'ocupació menys, una reducció rècord del 26,82%, després d'un 2021 marcat per les fortes restriccions dirigides a frenar l'expansió de la Covid-19. Es tracta del gener amb menys atur des del 2008 (282.897).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.