Cerdanyola obre vuit places d'agents de Policia Local aquest 2024

L'Ajuntament vol ampliar la Policia Local fins a una plantilla de 75 persones entre agents i personal de la comissaria

Cerdanyola ha obert vuit places d'agents de la Policia Local per tal d'ampliar la plantilla del cos aquest durant aquest 2024, així ho ha informat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Folch. A més a més, també s'ha constituït una borsa de treball per tal de cobrir les futures vacants que es produeixin.

De les vuit places d'agents de la Policia Local, no totes seran cobertes durant aquest 2024. Algunes d'elles, tal i com ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, seran cobertes per a agents que han d'acabar la seva formació durant aquest any a l'Escola de Policia i, per tant, s'incorporarien al cos més endavant. 

La intenció a llarg termini de l'Ajuntament de Cerdanyola és que la plantilla total de la Policia Local arribi a ser de 75 persones, comptant agents i de més personal de la comissaria. L'última dada que va donar el cap de la Policia Local de Cerdanyola va ser la de 54 persones al mes de novembre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.