Cerdanyola Women Corporate, el nou programa de lideratge per a dones empresàries

El programa Cerdanyola Women Corporate vol impulsar la presència de la dona als llocs de decisió de les empreses

Coneixes el Cerdanyola Women Corporate? És un programa de lideratge d’alta direcció adreçat a dones directives i empresàries que començarà el 17 de març i finalitzarà el 30 de juny. Tindrà una durada de 60 hores, és gratuït i tindrà lloc a la Masia de Can Serraparera, seu del Servei Municipal de Promoció Econòmica. Les dones interessades en el programa poden obtenir més informació sobre el contingut i les inscripcions en aquest enllaç

  Inscriu-te, ara!

Qui organitza el Cerdanyola Women Corporate?

El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès posa en marxa la primera edició del Cerdanyola Women Corporate, un programa de lideratge d’alta direcció adreçat a dones directives i empresàries. L'objectiu del curs és impulsar una major presència de la dona en els llocs de decisió de les empreses i detectar i visibilitzar el talent femení del territori. El programa formatiu es fa en col·laboració amb l’associació dones directives, empresàries i professionals ADE Vallès i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

"Cerdanyola Women Corporate, és un programa de capacitació, acompanyament i creixement fet des de la perspectiva de gènere, on les dones participants podran accedir a continguts, eines i recursos de la mà de professionals expertes, que les ajudarà a progressar professionalment i les capacitarà per ocupar llocs de decisió a l’empresa", assenyalen des del consistori.

Programa complet de Cerdanyola Women Corporate

El programa s’estructurarà en tres blocs. Primer es treballaran les habilitats directives en relació amb lideratge, comunicació, negociació, visió estratègica, creativitat, innovació i RSC. La segona part tractarà la generació de xarxa de networking i brànding: networking i brànding des de l’èsser, networking amb perspectiva de gènere i networking des del fer. Finalment, es treballarà l'elaboració d’un pla estratègic.

  Descarrega't el programa aquí!

El programa està format per un equip de formadores de reconegut prestigi:

Marta Anton,  coach de carrera professional, marca personal i lideratge. Acompanya les persones en el desenvolupament de la seva marca personal a fi de tenir una carrera professional reeixida: orientació professional, recerca de feina i  coaching&mentoring  per als  líders executius i  emprenedors. També és formadora i conferenciant.

Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i Màster en Direcció de Màrqueting per EADA.  Coach PCC d'Executius i Equips certificada per la ICF (International Coaching Federation), The Coaches Training Institute (CTI - Dubai) i per CRR Global (USA). Certificada a Lideratge (IESE i CTI Dubai) i  P r  a c  ti t i o  n e  r en Programació Neurolingüística (PNL).

Virginia Carreras,  Equality   Advisor  en  projectes a favor de la igualtat de gènere. Té com a objectiu ajudar les empreses a integrar la perspectiva de gènere en el seu dia a dia, i, per consegüent, a totes les persones que integren els seus equips, tenint en compte les estratègies que es creen i les decisions que es prenen.

Diplomada en Ciències Empresarials i en Direcció Hotelera. Doble titulació de postgrau en Igualtat de Gènere i Tècnica en Formació d’Igualtat de gènere. Ha realitzat estudis d'Analítica de Dades enfocats a assolir empreses Data-Driven.

Núria Correig, Fundadora i CEO d'Eina b2b. Eina b2b és una consultoria de transformació i creixement professional que té com a propòsit que lideris i controlis la teva carrera professional i et sàpigues moure amb soltesa en els nous paradigmes.

Llicenciada en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona. Sempre aposta per la formació constant i d'excel·lència en escoles de negoci  com  ESADE   Business    School  (MBA,  B2B  Management,  Indigital,  Business  Transformation for CEO's, Claus per a la  gestió de pimes en època de crisis), etc.

  Inscriu-te, ara!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.