Com fer més suportable la calor d'agost a Cerdanyola?

Les piscines descobertes i els jocs d'aigua poden ser un bon aliat contra la calor

En les darreres setmanes estem vivint episodis de calor intensos. A Cerdanyola, però, les piscines municipals descobertes i els jocs d'aigua del Parc Cordelles poden ser un bon aliat contra aquesta calor.

 

Piscines municipals descobertes

Cerdanyola compta amb tres piscines municipals descobertes: TuronetMontflorit i Bosc Tancat. Els tres espais estaran oberts fins al setembre. Les tres piscines ofereixen diferents tipus d’abonaments i entrades, obren de dilluns a diumenge cada matí i cada tarda.

Més info: Horaris i preus de les piscines municipals de Cerdanyola

 

Jocs d'aigua al Parc Cordelles

En els últims anys d'estiu, aquests jocs d'aigua han servit a la població per a refrescar-se, i especialment enguany en què les temperatures altes practicament no han minvat. El Parc Cordelles és un conjunt d'aparells que llencen aigua i que formen un parc ambientat en un bosc amb animals amb què els infants poden interactuar.

Des de que es van posar en marxa el passat dimarts 18 de juliol, estan oberts cada dia de la setmana entre les 10 h i les 20 h ininterrompudament. En canvi, els jocs d'aigua del Parc del Turonet no s'han encès perquè el sistema no reutilitza l'aigua i les restriccions per la sequera no permeten fer servir aquest tipus d'instal·lacions.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.