El comerç local entrega els premis de Nadal valorats en 48.000 euros

La campanya ‘Cerdanyola té premi’ ha tingut una gran participació de consumidors

Durant el matí del 7 de gener s’ha celebrat el sorteig organitzat per Cerdanyola Comerç i Serveis amb premis de Nadal valorats en 48.000 euros. La campanya “Cerdanyola té premi” ha tingut una alta participació per part dels consumidors i la finalitat de promoure el comerç local de la ciutat. L’acte ha comptat amb la presentació del Mag Igor.

Els guanyadors dels 3 premis de 6.000 euros han estat Alegria Bernardino, Cristina Valcarcel i Manuel Mejías. Pel que fa als premis de 1.000 euros per gastar als mercats de Fontetes i Serraparera, les destinatàries han sigut Aurora González Cordon i Alba García Gómez. També, s’han repartit més de 300 premis valorats en 70 euros cadascun que aporten els diferents comerços. Cerdanyola Comerç i Serveis es posarà en contacte amb tots els premiats. 

L’acte ha començat amb el president Xavi Olivé agraint a l’Ajuntament, als serveis, a l’hostaleria i a les juntes el seu suport a la campanya, a més de mostrar-se content amb els resultats: “La campanya ha tingut una gran acceptació per part dels habitants, i bona prova són la gran quantitat de butlletes que tenim per fer el sorteig”.

Així mateix, Oriol Forcada i Santiago March, ajudants de “Cerdanyola té premi”, han comentat com aquest tipus d’activitat anima al poble i a fomentar el comerç, tot i que també han manifestat que alguns comerços han esquivat la campanya: “Hi ha hagut comerços que no s’han fiat gaire de la campanya i hagués estat bé que hi haguessin participat”.
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.