Concentració de suport a Cerdanyola amb una ripolletenca acusada d'amenaçar diputats de Vox

La ripolletenca està acusada de furt, injuries, amenaces i delictes d'odi després de protestar davant una carpa de Vox a Ripollet el passat juliol

Al voltant d'una vintena de persones s'han concentrat davant els Jutjats de Cerdanyola del Vallès, aquest dijous 23 de desembre, per mostrar suport a la Laia, una veïna de Ripollet que ha estat citada a declarar acusada de furt, injuries, amenaces i delictes d'odi després de protestar davant un acte de Vox.

Alerta Solidària assenyala que la ripolletenca que avui ha estat citada als Jutjats de Cerdanyola va protestar contra una carpa de Vox a Ripollet el 3 de juliol de 2021. "El 3 de juliol, Vox va reiterar la seva presència a Ripollet, instal·lant una paradeta a la plaça Pere Quart, on van repartir propaganda feixista", asseguren en un comunicat l'organització de suport jurídic i les entitats Comitè de Dones de Ripollet i Unitat Contra el Feixisme i el Racisme Cerdanyola-Ripollet. Afegeixen que l'acusada i altres veïns i veïnes de Ripollet "van fer ús del seu dret constitucional de manifestació i d'expressió i van dir ben alt i clar que Ripollet és una ciutat on no es toleren discursos d'odi racistes, masclistes, xenòfobs ni feixistes".

Segons l'organització, Juan Carlos de Segura Just, diputat de Vox al Congrés dels Diputats, i Manuel Jesús Acosta Elías, diputat de Vox al Parlament de Catalunya, van denunciar la veïna de Ripollet amb acusacions de furt, injuries, amenaces i delictes d'odi. Les entitats de suport a la ripolletenca acusen Vox de difondre discursos feixistes i de voler trencar la convivència a la ciutat, on no tenen representació municipal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.