Ja hi ha data per l'encesa dels llums de Nadal a la ciutat

Els llums de Nadal es van instal·lar al mes d'octubre per evitar incidències

El divendres 26 de novembre és el dia en què els llums de Nadal s'encendran a Cerdanyola del Vallès. Cap a les 18 h està previst que es faci l'encesa de l'arbre il·luminat de la plaça Francesc Layret i dels llums instal·lats a diferents carrers de la ciutat.

Més info: Un torró fet a Cerdanyola, novetat d'aquest Nadal

Tot i que l'Ajuntament encara ha de fer públics tots els detalls de l'encesa, l'alcalde Carlos Cordón ha avançat, durant la presentació de la campanya nadalenca de l'associació de comerciants, que aquest any s'han ampliat les zones que estaran il·luminades amb motius nadalencs: "S'ha fet amb la voluntat que vam expressar a inici de mandat de fer una mica més cada any. Més enllà dels eixos principals de la ciutat, volem que tothom qui viu a Cerdanyola, sigui del barri que sigui, tingui algun detall de Nadal i tingui aquesta il·lusió compartida".

 

Des del mes d'octubre es poden veure a diferents punts de la ciutat els llums penjats als carrers. Aquest divendres 19 de novembre s'ha començat a instal·lar l'arbre nadalenc davant de l'Ajuntament, des d'on es farà l'encesa el dia 26. "Aquest any hem començat abans la instal·lació per evitar incidències que vam tenir l'any passat", ha explicat Cordón.