En marxa la segona edició del curs gratuït Cerdanyola Women Corporate

Queda obert el període d’inscripció a una nova edició del programa de lideratge d’alta direcció per a dones empresàries

L’Ajuntament de Cerdanyola, a través del Servei de Promoció Econòmica, posa en marxa la segona edició del Cerdanyola Women Corporate, un programa formatiu i de mentories adreçat a dones directives i empresàries que vulguin impulsar el seu lideratge i la seva carrera professional. El curs gratuït començarà el 19 d'abril i finalitzarà el 5 de juliol.

Més info: Neix l'associació Corporate Women’s Club per impulsar el lideratge femení

Objectius del curs

L'objectiu del Cerdanyola Women Corporate és impulsar una major presència de la dona en els llocs de decisió de les empreses, detectar i visibilitzar el talent femení del territori i fomentar la creació de sinergies i xarxes professionals. El programa formatiu és gratuït gràcies el suport de la Diputació de Barcelona i compta amb la col·laboració dels Ajuntaments de Ripollet i Montcada i Reixac.

El programa s’estructurarà en cinc mòduls d’habilitats directives i transformació digital. Es treballarà la marca personal, el lideratge amb perspectiva de gènere, les finances, la transformació digital, el lideratge conscient i la presa de decisions. El programa tancarà amb les ponències de dues expertes i amb una sessió de networking entre les participants.

12 sessions presencials

El programa començarà el 19 d'abril i finalitzarà el 5 de juliol. Tindrà una durada de 12 sessions presencials els divendres de 10h a 14h, i sessions de mentories virtuals individuals. La formació tindrà lloc a la Masia de Can Serraparera, seu del Servei de Promoció Econòmica.  

Com participar?

Les dones interessades a participar en el programa poden obtenir més informació sobre el contingut i les inscripcions en aquest enllaç o escriure un correu a donaempresa@cerdanyola.cat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.