ERC denuncia que l'alcalde Carlos Cordón "amaga la veritat sobre el CAP Fontetes"

La formació local assegura que l’ambulatori "no té les condicions mínimes de seguretat per evitar els contagis entre les persones usuàries"

El grup municipal d'Esquerra Republicana de Cerdanyola ha assegurat, mitjançant un comunicat al seu web, que "tots els Centres d’Atenció Primària (CAP) que compleixen amb les condicions físiques per garantir doble circuit han recuperat l'activitat" però que en el cas del CAP de Fontetes "no és possible perquè no hi ha garanties de seguretat ni per les persones usuàries ni per les professionals".

Així, la formació expressa que "seria una irresponsabilitat convertir un centre de salut en un focus de contagi" i recorda que recentment la Generalitat va explicar als alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental un pla d’inversions de 38’7 milions d’euros al sistema sanitari a la regió. A més, també recorden que "el deute acumulat del Govern Central amb la Generalitat a desembre de 2019 era de 78.000 milions d’euros amb els que, per tenir una referència, es podrien fer 2.500 hospitals". 

 

Per això, la formació assegura que "és fàcil i poc honest exigir serveis a peu de carrer mentre el seu mateix partit escanya econòmicament les institucions que els han de prestar". Des d'ERC, doncs, lamenten "l’acció pública del divendres de l’alcalde" davant del CAP Fontetes perquè "fa populisme i recupera un estil de fer política que no resol els problemes de la gent a qui diu servir". 

"Ara cal aportar propostes, des de la responsabilitat de cada administració, per resoldre els problemes sense amagar informació i amb lleialtat a les institucions", conclou el comunicat dels republicans.