Es manté la Cavalcada tal com estava prevista tot i l'avís de pluja

En cas de pluja que pugui generar problemes de seguretat, els Reis s'instal·laran a la pista coberta de la Zona Esportiva Municipal Les Fontetes a on rebran els infants

La Nit de Reis segueix en marxa segons estava previst i a partir de les 17 h començarà la festa de benvinguda de SSMM els Reis d'Orient al parc del Turonet. La Cavalcada començarà a les 18:30 h a l'avinguda Lesseps i seguirà el recorregut que estava previst fins acabar a l'avinguada Roma. 

Més info: Per quins carrers passarà la Cavalcada de Reis de Cerdanyola?

 

Què passa si s'intensifica la pluja?

En el cas de pluja que pugui generar problemes de seguretat per als participants i/o assistents a la Cavalcada, els Reis s'instal·laran a la pista coberta de la Zona Esportiva Municipal Les Fontetes. Allà rebran els infants que vulguin apropar-se a saludar-vos. Si finalment, s’ha de dur a terme aquesta segona opció, la policia local ho anunciarà per megafonia des d'un cotxe patrulla, que recorrerà els carrers de la ciutat.

Podeu seguirl'última hora de Caalcada a través del Twitter i l'Instagram del TOT Cerdanyola.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.